تیتر اخبار

درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی جزئیات جشنواره ۳ روزه ی بهار نارنج در کومله لنگرود توزیع تخم نوغان در ۹ شهرستان گیلان از شنبه جزئیات طرح جدید فروش سایپا اعلام شد استقرار هوای خنک تا چهارشنبه در گیلان آغاز سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور؟! نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان اعزام اولین کاروان سفر عمره مفرده از گیلان راه اندازی شعبه ویژه قضایی رسانه‌ها درگیلان استقبال گردشگران خارجی از ۵ شهر گیلان جزئیات جدید از ممنوعیت خرید و فروش امتیاز مسکن ملی قایقران گیلانی المپیکی شد سامانه بارشی در راه گیلان رتبه نخست گیلان در تولید مرغ اجداد در کشور عملیات «وعده صادق» نشان داد رژیم صهیونیستی سست‌تر از آن چیزیست که دنیا فکر می‌کند تمدید مهلت بیمه محصولات باغی گیلان همراه داشتن کدام داروها در حج و عمره ممنوع است؟ سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان ثبت سفارش کتاب های سال تحصیلی جدید آغاز شد

0

۱۰۰ میلیون انواع ماهیان بومی سالانه در دریای خزر رهاسازی می‌شود

  • کد خبر : 1829
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۵:۱۳
۱۰۰ میلیون انواع ماهیان بومی سالانه در دریای خزر رهاسازی می‌شود

مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه بازار ماهی‌فروشان گفت: ؛ ۱۰۰ میلیون قطعه انواع ماهیان بومی سالانه در دریای خزر رهاسازی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ عظیم مدبری با اشاره به وضعیت فعلی طرح پرورش ماهی در قفس و برنامه‌های شیلات استان برای توسعه بیش از پیش این طرح اظهار داشت: براساس مطالعات انجام شده توسط مهندسان مشاور، ظرفیت تولید در سواحل گیلانی جنوب دریای خزر حدود ۷۵ هزار تُن برآورد شد.

مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه برنامه مذکور در قالب ۷ سایت برای پشتیبانی پرورش ماهی در قفس در پهنه آبی به مساحت ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار طراحی شده است گفت: شیلات با فراخوان از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تاکنون تعداد ۴۹ فقره مجوز موافقت اصولی، پروانه تاسیس و بهره‌برداری به ظرفیت ۸۳ هزار و ۴۹۰ تُن را صادر کرده است.

مدبری بیان کرد: با هماهنگی و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه پرورش ماهی در سال ۹۹-۹۸ با هماهنگی دو شرکت جهادنصر کرمانشاه و جهاد نصر کردستان و استقرار ۱۲ قفس در دریا در دو منطقه جفرود و انبار سر کیاشهر موفق به تولید بیش از ۱۱۰ تُن ماهی قزل‌آلا شدیم که نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری را در این حوزه شاهد بودیم.

وی به مهم‌ترین برنامه‌های شیلات برای توسعه پرورش ماهی در قفس اشاره کرد و افزود: تامین اعتبارات، ایجاد و تجهیز و تکمیل سایت‌های پشتیبانی در طول نوار ساحلی، هماهنگی‌های لازم با بانک‌های عامل و سایر مبادی، ایجاد ارتباطات فنی و کارشناسی با سایر کشورهای پیشرو جهت استفاده از آخرین فناوری‌های نوین جهت پرورش ماهی در قفس از برنامه‌ها هستند.

مدیرکل شیلات استان گیلان با اشاره به در پیش بودن فصل صید با توجه به شیوع کرونا خاطرنشان کرد: در فصل صید امسال، اداره‌کل شیلات گیلان به‌جهت اهمیت موضوع کرونا، توزیع بیش از هزار ماسک، ضدعفونی واحدهای اقامتی صیادان به‌صورت روزانه  با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی را در دستور کار خود قرار داد.

مدبری با بیان اینکه حدود ۴ هزار صیاد در قالب ۵۱ شرکت تعاونی از منطقه آستارا تا چابکسر در سواحل دریای خزر مستقر و به‌روش صید “پره” اقدام به صید انواع ماهیان استخوانی می‌کنند افزود: ۳۰۰ نفر دیگر نیز با ۳۰ شناور صیادی مشغول صید کیلکا ماهیان هستند و مجموعه زحمات آن‌ها در فصل صید ۹۹- ۹۸ بیش از ۴ هزار و ۸۲۵ تُن کیلکا ماهیان بود.

وی با اشاره به اینکه سالانه چندین هزار تن ماهی به بازار ماهی بندرانزلی عرضه و از آنجا به نقاط مختلف استان و کشور صادر می‌شود بیان کرد: شیلات گیلان با همکاری مسئولان شهرستان از ۱۰ سال قبل طرح ساماندهی بازار ماهی‌فروشان بندر انزلی را پیگیری و قطعه زمینی را هم برای ساخت بازار ماهی در اختیار تشکل ماهی‌فروشان بندر انزلی قرارداد.

مدبری افزود: اما زمین مذکور به‌لحاظ ساخت و ساز شهری شرایط خوبی نداشت لذا از طرفی شهرداری با قطعه زمین مناسب‌تری تهاتر شد و در یک مکان وسیع‌تر، ساخت بازار ماهی فروشان جدید  بندرانزلی از سال ۹۵ با زیربنای حدود ۳ هزار مترمربع آغاز شد که هم‌اکنون بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به‌زودی افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای حفظ و بازسازی ذخایر دریای خزر گفت: یکی از مهم‌ترین سیاست‌های شیلات، حفظ و بازسازی ذخایر ژنتیکی گونه‌های ماهیان بومی است که سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه بچه ماهی از حدود ۱۱ گونه از انواع ماهیان بومی تولید و در تالاب‌ها و رودخانه‌های منتهی به دریای خزر رهاسازی می‌شود.

مدیرکل شیلات استان گیلان با اشاره به میزان تولید گوشت ماهیان خاویاری در سال ۹۸ خاطرنشان کرد: میزان تولید گوشت ماهیان خاویاری در سال ۹۸ حدود ۶۵۳ تُن در سال بود که نسبت به سال قبل ۲۰ درصد افزایش حاصل شد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=1829

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۶
اردیبهشت
درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی

درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با توجه به کاهش منابع آبی و برای پیشگیری از خسارت‌های احتمالی، شالیکاران گیلان طبق تقویم زراعی اقدام کنند.

۰۶
اردیبهشت
جزئیات جشنواره ۳ روزه ی بهار نارنج در کومله لنگرود

جزئیات جشنواره ۳ روزه ی بهار نارنج در کومله لنگرود

یکی از جشنواره‌های پر مخاطب که در طول سالیان گذشته میزبان گردشگران مختلفی از سطح استان و کشور بوده جشنواره بهار نارنج کومله شهرستان لنگرود است.جشنواره ای که امسال طی ۳ روز و با برنامه های مختلف مانند جشنواره کودک، غذا و بازی های بومی محلی برگزار می شود

۰۶
اردیبهشت
توزیع تخم نوغان در ۹ شهرستان گیلان از شنبه

توزیع تخم نوغان در ۹ شهرستان گیلان از شنبه

رییس مرکز توسعه نوغانداری کشورگفت: بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان از روز شنبه ۸ اردیبهشت بین نوغانداران ۹ شهرستان گیلان توزیع می‌شود.