به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ علی کیانی/ صالح محمدی گفت: ظرفیت اسمی تولید مرغ اجداد در کشور تولید حدود یک میلیون و صد هزار قطعه در سال است و گیلان با تولید ۳۰۵ هزار قطعه مرغ اجداد در سال و اختصاص ۲۸ درصد از تولید این مرغ در بازار، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: مرغ اجداد صفات زیستی ویژه و خلوص ژنتیکی بالایی دارد و به عنوان مبنا برای اصلاح و تولید نژادها مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با اشاره به برنامههای سازمان جهاد کشاورزی گیلان برای افزایش تولید مرغ اجداد در استان گفت: تسهیل در مقررات برای صدور مجوزها، پیگیری فرآیند تولید در واحدهای تولیدی مرغ اجداد گوشتی در استان، پرداخت تسهیلات به این واحدها برای توسعه و رونق تولید مرغ اجداد و تشویق متقاضیان واحدهای مادر گوشتی برای جوجه ریزی مرغ اجداد گوشتی در این واحدها به صورت تک دورهای از جمله برنامههای این سازمان برای تقویت، پرورش و تولید مرغ اجداد در گیلان است.