به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان صومعه سرا گفت: پیش بینی میشود ۷۵ خانوار این شهرستان امسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۳ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان برداشت و به بازار مصرف عرضه کنند.
احمد پادیاب با بیان اینکه این محصول قدمتی بیش از ۱۰۰ سال دارد افزود: در صومعه سرا از نیشکر در کارگاههای سنتی روستاهای قاضده، کلسر، میانده، شکرباغان، سنگجوب و مُلاسرا شکر سیاه استحصال میشود.
وی با بیان اینکه کشاورزان صومعه سرایی در کشت نیشکر از هیچ گونه کود و سم شیمیایی استفاده نمیکنند گفت: این محصول بطور کامل ارگانیک است.
مصرف شکر سیاه برای درمان یرقان، فاویسم و کم خونی مفید است.
نیشکر یا شکر لوله همه ساله در اردیبهشت ماه کشت و در اواخر آذر برداشت میشود.