0

کسب رتبه چهارم کشوری رشت در برگزاری انتخابات الکترونیک

  • کد خبر : 10218
  • ۰۹ تیر ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۴
کسب رتبه چهارم کشوری رشت در برگزاری انتخابات الکترونیک

رئیس ستاد انتخابات شهرستان رشت از کسب رتبه چهارم کشوری برگزاری انتخابات الکترونیک در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیش رو ، علی فتح اللهی فرماندار رشت در گفتگوی با خبرنگاران با بیان اینکه در انتخابات امسال مشارکت بیش از ۳۹ درصد واجدین شرایط در شهرستان رشت و بیشتر از ۲۵ درصد در شهر رشت صورت گرفت، افزود: باتوجه‌به انتخابات قبلی (مجلس شورای اسلامی) که مشارکت شهر رشت ۲۱ درصد و مشارکت کل شهرستان تقریباً ۳۱ درصد بوده، در هر دو منطقه افزایش مشارکت را شاهد بوده‌ایم.

فتح‌اللهی اظهار داشت: در این دوره از انتخابات در ۵۴۲ شعبه اخذ رأی سطح شهرستان رشت، حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه انتخابات اعم از اعضای شعب، نمایندگان فرماندار و بخشدار، هیئت نظارت، بازرسی، نیروی انتظامی و سپاه برای برگزاری انتخابات همکاری داشتند.

وی با عنوان اینکه با توجه‌ به برگزاری انتخابات به‌صورت کاملاً الکترونیکی برای اولین‌بار در شهرستان رشت، اختلالاتی که به‌صورت یکسان در سطح کشور وجود داشت در ساعت‌های اولیه در رشت برطرف و در زمینه میانگین برگزاری آنلاین در سطح کشور حائز رتبه چهارم شدیم.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان رشت با اعلام اینکه جهت آموزش افراد برای رأی‌گیری الکترونیکی در حوزه فناوری اطلاعات، فعالیت‌های قابل‌توجهی انجام شده است؛ ادامه داد: بیش از ۷۶ جلسه که البته به دلیل محدودیت‌های ناشی از کرونا مجبور به برگزاری کلاس‌ها در گروه‌های ۲۰ نفره شدیم و در این مسیر بیش از هزار نفر آموزش‌های لازم را دریافت نموده‌اند.

فتح الهی گفت: این افراد از کادر اداری نبودند که به‌صورت دستوری عمل کنیم بلکه از ساکنان و شهروندان سطح شهرستان رشت بر اساس ساختاری که برایشان تعریف شده بود به فعالیت می‌پرداختند.

وی با عنوان اینکه اطلاع‌رسانی لازم در مورد انتخابات به‌صورت الکترونیکی در رشت انجام نشده بود افزود: مهم‌ترین دلیل آن عدم فرصت کافی بوده است که این باعث شده بود برخی از مردم فکر کنند می‌توانند در خانه خود و به‌وسیله تلفن‌های همراه و به‌صورت کامل الکترونیکی رأی دهند.

فتح‌اللهی موضوع کد نامزدها را در این انتخابات یکی از موارد مهم برشمرد و بیان کرد: همواره در آموزش‌های لازم از طریق رسانه‌های مختلف به خود نامزدها هم تأکید می‌شد که کدشان را اعلام عمومی نمایند و در این مورد اطلاع‌رسانی خوب داشته باشند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=10218

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۱۲
شهریور
ثبت ۴ میلیون سند هویتی در پایگاه داده خانواده گیلان

ثبت ۴ میلیون سند هویتی در پایگاه داده خانواده گیلان

مدیرکل ثبت احوال گیلان گفت: پایگاه داده خانواده در طرح ملی شجره نامه خویشاوندی ایرانیان(سببی – نسبی) با داده آمایی و تطبیق صددرصدی قریب به چهار میلیون سند هویتی در استان تکمیل شد.

۱۲
شهریور
استاندار: سهم گیلان از منابع بانکی متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی باشد

استاندار: سهم گیلان از منابع بانکی متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی باشد

استاندار گیلان با تأکید بر اینکه سهم گیلان از منابع بانکی باید متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی، تولیدی و صادراتی استان باشد، گفت: با شناسایی علل پایین بودن نسبت تسهیلات به سپرده‌ها، راهکارهای جبران این عقب‌ماندگی تاریخی در آستانه سفر دولت تدوین و ارائه خواهد شد.

۱۲
شهریور
۳ متهم پرونده‌های سرقت و کلاهبرداری در رشت دستگیر شدند

۳ متهم پرونده‌های سرقت و کلاهبرداری در رشت دستگیر شدند

رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری ۳ نفر و کشف ۵ فقره سرقت و یک فقره کلاهبرداری از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی مرکز استان خبر داد.