0
بازسازی کامل در کمتر از یک سال

بخشی از بازار سوخته رشت در دی ماه، تا ۲ماه آینده بازگشایی می‌شود

  • کد خبر : 48628
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۶
بخشی از بازار سوخته رشت در دی ماه، تا ۲ماه آینده بازگشایی می‌شود

استاندار گیلان از پیشرفت عملیات بازسازی بازار تاریخی رشت خبر داد و گفت در صورت تداوم روند فعلی، بخشی از راسته های این بازار تا یک تا دو ماه آینده فعالیت خود را از سر می گیرند و بازسازی کامل مجموعه نیز در کمتر از یک سال به پایان خواهد رسید.

به گفته هادی حق شناس، استاندار گیلان بازسازی بازار تاریخی رشت با سرعت در حال انجام است و نخستین راسته های این بازار به زودی دوباره میزبان کسبه و شهروندان خواهند بود.

حق شناس با اشاره به روند بازسازی این مجموعه تاریخی اظهار کرد: با اقدامات انجام شده، پیش بینی می شود طی یک تا دو ماه آینده بخشی از راسته های بازار فعالیت خود را از سر بگیرند و در صورت ادامه روند کنونی، بازسازی کامل بازار تاریخی رشت در کمتر از یک سال به پایان برسد.

وی بازار تاریخی رشت را یکی از مهم ترین سرمایه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی گیلان دانست و تأکید کرد مهم ترین مطالبه کسبه، پرداخت خسارت های بیمه ای است؛ موضوعی که می تواند سرعت بازسازی و بازگشت واحدهای تجاری به چرخه فعالیت را افزایش دهد.

استاندار گیلان با بیان اینکه دستگاه های اجرایی و خدمات رسان از آغاز عملیات بازسازی در کنار کسبه بوده اند، گفت شهرداری، شرکت های آب، برق، گاز، مخابرات، سازمان نظام مهندسی و دیگر دستگاه های مسئول، اقدامات لازم را برای رفع مشکلات و پیشبرد عملیات بازسازی انجام داده اند.

حق شناس همچنین از حمایت های صورت گرفته از محل مصوبات ستاد مدیریت بحران، همکاری ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و پرداخت تسهیلات بانکی به آسیب دیدگان خبر داد، اما تأکید کرد با توجه به ارزش تاریخی و اقتصادی بازار رشت، تعیین تکلیف بیمه ها و پرداخت خسارت ها همچنان مهم ترین مطالبه بازاریان است.

وی تصریح کرد استانداری گیلان با همکاری دستگاه های مرتبط، پیگیری این موضوع را تا حصول نتیجه ادامه خواهد داد تا کسبه هرچه زودتر به فعالیت عادی خود بازگردند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=48628

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۱۲
شهریور
ثبت ۴ میلیون سند هویتی در پایگاه داده خانواده گیلان

ثبت ۴ میلیون سند هویتی در پایگاه داده خانواده گیلان

مدیرکل ثبت احوال گیلان گفت: پایگاه داده خانواده در طرح ملی شجره نامه خویشاوندی ایرانیان(سببی – نسبی) با داده آمایی و تطبیق صددرصدی قریب به چهار میلیون سند هویتی در استان تکمیل شد.

۱۲
شهریور
استاندار: سهم گیلان از منابع بانکی متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی باشد

استاندار: سهم گیلان از منابع بانکی متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی باشد

استاندار گیلان با تأکید بر اینکه سهم گیلان از منابع بانکی باید متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی، تولیدی و صادراتی استان باشد، گفت: با شناسایی علل پایین بودن نسبت تسهیلات به سپرده‌ها، راهکارهای جبران این عقب‌ماندگی تاریخی در آستانه سفر دولت تدوین و ارائه خواهد شد.

۱۲
شهریور
۳ متهم پرونده‌های سرقت و کلاهبرداری در رشت دستگیر شدند

۳ متهم پرونده‌های سرقت و کلاهبرداری در رشت دستگیر شدند

رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری ۳ نفر و کشف ۵ فقره سرقت و یک فقره کلاهبرداری از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی مرکز استان خبر داد.