♥0

پلمب صرافی غیرمجاز در رشت

  • کد خبر : 29218
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۹:۳۵
پلمب صرافی غیرمجاز در رشت

سرهنگ ارحام عفت‌دوست، رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان گیلان از کشف بیش از ۳ میلیارد ریال ارز قاچاق و پلمب یک صرافی غیرمجاز در شهرستان رشت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان گیلان از کشف بیش از ۳ میلیارد ریال ارز قاچاق و پلمب یک صرافی غیرمجاز در شهرستان رشت خبر داد.

سرهنگ ارحام عفت‌دوست با بیان اینکه هرگونه خرید و فروش ارز خارج از شبکه صرافی و بانکی، دلالی محسوب شده و جرم است، اظهار داشت: مردم باید برای تهیه ارز مورد نیاز یا حتی فروش آن به بانک‌ها یا صرافی‌های مجاز مراجعه کنند.

وی در ادامه گفت: در راستای مقابله با اخلالگران بازار ارز، ماموران پلیس امنیت عمومی با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان با اقدامات فنی یک صرافی غیرمجاز را در شهرستان رشت شناسایی و با هماهنگی قضایی نسبت به بازرسی از آن اقدام کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان گیلان از کشف ارزهای قاچاق شامل لیر، دینار، دلار، یورو و پوند در بازرسی از این صرافی خبر داد و تصریح کرد: کارشناسان مربوطه ارزش ریالی ارزهای قاچاق را ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در این رابطه متهمان ۳۰ و ۳۵ ساله با تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند، افزود: واحد صنفی مورد نظر پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.

سرهنگ عفت‌دوست در پایان از مردم خواست در صورت برخورد با موارد مشابه، مراتب را برای پیگیری از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=29218

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.