♥0

منع ورود خودرو‌های شخصی با پلاک‌های غیربومی به آستارا

  • کد خبر : 10307
  • ۱۳ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۴
منع ورود خودرو‌های شخصی با پلاک‌های غیربومی به آستارا

سرپرست فرمانداری آستارا از ممنوعیت ورود خودرو‌های پلاک غیربومی و محدودیت فعالیت مشاغل غیر ضروری از فردا خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیش رو ، سرپرست فرمانداری آستارا در جلسه ستاد مقابله با کرونا با اشاره به شیوع ویروس کووید ۱۹ و قرمزشدن شهرستان آستارا گفت : تردد مردم بدون رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در امکان عمومی، مناطق گردشگری و رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی از دلایل مهم افزایش بیماران کرونایی در این شهرستان است.

سعید میرقربانی تصریح کرد: با توجه به شرایط رنگ بندی شهرستان تعطیلی پارک ها، طرح‌های سالمسازی و واحد‌های صنفی به جز مشاغل گروه یک و منع ورود خودرو‌های شخصی با پلاک‌های غیربومی به آستارا از روز دوشنبه اعمال خواهد شد.

وی همچنین گفت: برای پیشگیری از شیوع کرونا نیرو‌های مرزبانی و انتظامی در گردنه حیران و ایست بازرسی قلعه استقرار خواهند یافت تا از ورود هموطنان به این شهرستان جلوگیری کرده و متخلفان را جریمه می‌کنند.

سرپرست فرمانداری آستارا خاطر نشان کرد:در خصوص طرح اداره صنعت، معدن و تجارت مبنی بر نحوه فعالیت محدود و نوبت بندی شده مغازه‌ها به خصوص در بازار ساحلی و پاساژ‌های اطراف آن در شرایط قرمز کرونایی، در جلسه شورای تامین بررسی و نتیجه اعلام خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان آستارا هم با بیان اینکه ۲۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان آستارا بستری هستند گفت : میانگین بیماران کرونایی بستری در این شهرستان از میانگین استانی بیش‌تر است و برای قطع زنجیره ویروس کرونا حضور یک دوم کارکنان ادارات و بانک‌ها و رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مشاغل گروه یک ضروری است.

فرید بصیری مقدم اضافه کرد : ۳۰ درصد مراجعان به بیمارستان شهید بهشتی آستارا از ماسک استفاده نمی‌کنند و کمترین میزان استقبال از واکسیناسیون کرونا در گیلان به شهرستان آستارا اختصاص دارد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=10307

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.