♥0

كاهش آمار حوادث به وقوع پيوسته و افزايش تعداد روزهاي بدون حادثه در شهرك‌ها و نواحي صنعتي كشور در سال ۱۴۰۰ 

  • کد خبر : 22729
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰
كاهش آمار حوادث به وقوع پيوسته و افزايش تعداد روزهاي بدون حادثه در شهرك‌ها و نواحي صنعتي كشور در سال ۱۴۰۰ 

علي رسوليان در نشست شورای هماهنگی کارگروه‌های مدیریت بحران شرکت‌های استانی تابعه اظهار داشت: حوادث به وقوع پيوسته در واحدهاي توليدي مستقر در شهرك‌ها و نواحي صنعتي كشور در سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۴۳ درصد و نسبت به سال ۱۳۹۶، ۳۴ درصد كاهش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ علي رسوليان روز يكشنبه با اعلام اين خبر در نشست شورای هماهنگی کارگروه‌های مدیریت بحران شرکت‌های استانی تابعه اظهار داشت: حوادث به وقوع پيوسته در واحدهاي توليدي مستقر در شهرك‌ها و نواحي صنعتي كشور در سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۴۳ درصد و نسبت به سال ۱۳۹۶، ۳۴ درصد كاهش داشته است.

وي همچنين از كاهش ۲۳ درصدي حوادث منجر به فوت در شهرك‌ها و نواحي صنعتي كشور در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ خبر داد.

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افزود: همچنين تعداد روزهاي بدون حادثه در شهرك‌ها و نواحي صنعتي كشور در سال ۱۴۰۰ به ۳٫۳ روز افزايش پيدا نموده كه در مدت مشابه سال گذشته، به ميزان ۳ روز و در سال ۱۳۹۶، ۱٫۸۷ روز بوده است.

رسوليان دليل اين امر را اهتمام سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به مميزي ايمني در بيش از ۷۰ درصد واحدهاي توليدي به بهره برداري رسيده در شهرك‌ها و نواحي صنعتي عنوان و اضافه كرد: اصل پيشگيري از وقوع حوادث و كنترل از مبداء همواره ملاك و هدف برنامه‌هاي درنظر گرفته شده اين سازمان بوده است.

وي تجزیه و تحلیل حوادث شغلی و ترویج درس‌ آموزی از حوادث براي واحدهاي توليدي، ارزیابی ریسک واحدهای کوچک و متوسط در راستای کاهش هزینه‌های آن‌ها و ارائه نتایج در قالب مشاوره به منظور پیشگیری از حوادث، ممیزی ايمني واحدها، آموزش‌های علمی و کاربردی گسترده، تجهیز و توسعه ناوگان خدمات ایمنی و آتش ‌نشانی و شبکه شیرهای آتش ‌نشانی را به‌عنوان اهم فعالیت‌های انجام شده در حوزه ایمنی و بهداشت شغلی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی تحت پوشش اين سازمان برشمرد.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: بیش از ۷۳ درصد واحدهای صنعتی به بهره برداری رسیده مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی نیز ممیزی ايمني شده و نقاط تأثیرگذار در راستای کاهش آمار حوادث به آن‌ها مشاوره داده شده است.

رسوليان يادآور شد: از سال ۱۳۹۶ تا پايان سال ۱۴۰۰ بیش از يك ميليون و ۴۴۷ هزار نفر ـ ساعت دوره‌های آموزشی در زمینه‌های مختلف حوزه ايمني، بهداشت و محيط زيست در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی برگزار و سعی شده که هر سال میزان آموزش‌ها با رشد خوبی همراه باشد.

وي بیان كر‌د: تعداد خودروهای عملیاتی امداد و نجات و اطفای حریق در شهرک‌ها و نواحی صنعتی نیز تا پايان سال ۱۴۰۰ به ۳۶۱ خودرو در ۲۹۶ ایستگاه رسیده، به‌طوری که اکنون ۷۰ درصد از واحدهای تولیدی مستقر و ۷۵ درصد از اشتغال موجود تحت پوشش خدمات آتش نشانی هستند.

شايان ذكر است، مجموعه اقدامات انجام گرفته در حوزه ايمني، بهداشت، محيط زيست و انرژي در سطح شهرك‌ها و نواحي صنعتي كشور همه ساله منجر به انتخاب سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران به‌عنوان سازمان برگزيده و فعال در حوزه بهداشت، ايمني، محيط زيست و انرژي در ميان سازمان‌هاي وابسته و تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت شده و تقدير وزير صنعت، معدن و تجارت را درپي داشته است.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۹ شهرک و ۳۳۵ ناحیه صنعتی و چهار منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌ برداری، ۸۲ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۷ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، ۹۹ هزار و ۱۶۸ قرارداد منعقده و بهره ‌برداری از ۴۹ هزار و ۲۲۱ واحد صنعتی و سه هزار و ۲۰۷ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۸۱ هزار و ۲۸ نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=22729

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.