♥0

عرضه انسولین قلمی مشروط به ثبت‌نام بیماران در سامانه بیماری‌های نادر است

  • کد خبر : 14246
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۶
عرضه انسولین قلمی مشروط به ثبت‌نام بیماران در سامانه بیماری‌های نادر است

بنا بر تصمیم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عرضه انسولین در داروخانه‌های گیلان نیز مشروط به ثبت‌نام بیماران در سامانه بیمارهای نادر است و هم‌اکنون مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستانهای سراسر استان در صورت فقدان پرونده بیماران دیابتی، آماده تشکیل پرونده جهت دریافت این داروی حیاتی هستند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  چهار روز پیش اعلام کرد: با توجه به انجام استحقاق سنجی بیماران نیازمند انسولین‌های قلمی و اتصال سامانه‌های ردیابی، ره‌گیری و کنترل اصالت (TTAC) به سامانه مدیریت بیماری‌های نادر (RDA)، انسولین قلمی در داروخانه‌های منتخب فقط به بیماران مبتلا به دیابت که اطلاعات آنان در سامانه مدیریت بیماران نادر ثبت‌شده باشد، عرضه می‌شود.

به گفته دکتر سید حیدر محمدی، قبلاً وزارت بهداشت به‌منظور جلوگیری از سوءاستفاده برخی سودجویان و نشت دارو به خارج از شبکه رسمی توزیع دارو، اطلاع‌رسانی‌های لازم را نسبت به ثبت‌نام بیماران مبتلا به دیابت در سامانه مدیریت بیماران نادر را اطلاع‌رسانی کرده بود.

یکپارچه‌سازی اطلاعات بیماران دیابتی در سامانه‌های پشتیبانی سازمان غذا و دارو و بیماری‌های نادر به‌صورت کشوری یکی از ضروری‌ترین اقداماتی است که میزان قاچاق معکوس انسولین قلمی که جزء ارزبری‌ترین داروهای مصرفی کشور به‌حساب می‌آید را به حداقل می‌رساند.

با تصمیم سازمان غذا و دارو، عرضه انسولین‌های قلمی در استان گیلان نیز صرفاً بر اساس ثبت‌نام بیماران در سامانه بیماری‌های نادر  نجام می شود.

دکتر مرضیه جعفری، مدیر دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این رابطه می‌گوید: از روز چهارشنبه ۷ مهرماه عرضه انسولین‌های قلمی در داروخانه‌های منتخب فقط به بیماران مبتلابه دیابتی که اطلاعات آنان در سامانه مدیریت بیماری‌های نادر ثبت‌شده باشد، عرضه می‌شود.

به گفته وی، اغلب بیماران دیابتی گیلان در سامانه بیماری‌های نادر دارای پرونده هستند و بیماران در صورت فقدان پرونده در سامانه بیماری‌های نادر قادر به دریافت انسولین قلمی نخواهند بود، ازاین‌رو حتماً باید به مراکز درمانی دیابت مربوط به شهر محل سکونت خود مراجعه کنند.

در حال حاضر بیمارستان‌های الزهرا (س)، هفده شهریور، رازی، پارس، قائم، گیل گلسار، پورسینا، حشمت و کلینیک بعثت در رشت  و همچنین  بیماستانهای امام حسن مجتبی (ع) فومن، امام خمینی (ره)صومعه‌سرا، امام رضا (ع)شفت، پیروز لاهیجان، رسالت ماسال، سلامت رستم‌آباد، شهدای رضوانشهر، شهید انصاری رودسر، شهید حسین پور لنگرود، شهید نورانی تالش و دکتر طاهری تالش، شهید بهشتی انزلی، غدیر سیاهکل، کوثر آستانه‌اشرفیه، نیکوکار املش، ، ولیعصر (عج) رودبار، ۲۱ خرداد منجیل،  مراکز درمانی دارای صلاحیت تشکیل پرونده برای بیماران دیابتی در گیلان هستند.

گفتنی است هیچ‌گونه کمبودی در رابطه با انسولین‌های قلمی وجود ندارد و یکپارچه‌سازی این سامانه‌ها تنها به سبب مدیریت بهینه و صحیح تأمین و توزیع دارو موردنیاز بیماران دیابتی است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=14246

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.