♥0

شهرک صنعتی لوشان قابلیت های خوبی در زمینه صادرات دارد

  • کد خبر : 16118
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۹
شهرک صنعتی لوشان قابلیت های خوبی در زمینه صادرات دارد

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان از شهرک صنعتی لوشان و ناحیه صنعتی خرشک بازدید به عمل آورد .

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ فریبرز سعیدی کیا طی بازدیدی از شهرک صنعتی لوشان و ناحیه صنعتی خرشک به بیان اهمیت و جایگاه شهرک های صنعتی در کشور پرداخت و اظهار داشت : بدون شک شهرک های صنعتی بعنوان یکی از بازوان اصلی چرخه صنعت، تولید و اشتغال در کشور به شمار می روند. احداث شهرک های صنعتی پیش قراول توسعه، عمران و آبادانی بوده و کشور را برای تکیه بر تولید داخلی و خودکفایی آماده می کند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان در ادامه به بیان شرح حال شهرک صنعتی لوشان پرداخت و گفت : یکی از شهرک های صنعتی مادر در گیلان، شهرک صنعتی لوشان می باشد که با مساحت ۳۴۲ هکتار و دارا بودن بیش از ۱۳۷  واحد صنعتی و قرار گرفتن در مجاورت آزادراه قزوین –رشت و راه آهن، از موقعیت استراتژیکی برخوردار می باشد که می تواند در تجارت نقش سازنده ای داشته باشد.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی استان گیلان گفت : خوشبختانه واحدهای شاخص و ممتازی در شهرک صنعتی لوشان فعالیت می کنند که برخی از این واحدها در سطح استان و حتی کشور در صنعت و تولید حرفی برای گفتن دارند. برخی از واحدهای تولیدی، محصولاتشان را به خارج از کشور عرضه می کنند ، این امر مهم نشان دهنده صنعت پویا و فعال این شهرستان می باشد.

وی در پایان بیان داشت : شهرک صنعتی لوشان یکی از شهرک های مهم، قدیمی و با سابقه گیلان بوده که شرکت های معتبر و توانمند در آنجا استقرار دارند. به طور طبع فعالیت در چنین شهرک وسیع و مهمی، کار ارزشمند و خطیری می باشدلذا از همه متولیان و مسئولین ذیربط انتظار داریم که با حمایت های خویش سبب ارتقاء و توسعه شهرک های صنعتی لوشان و خرشک شوند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=16118

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.