♥0

رانندگان تاکسی ملزم به نصب کارت واکسیناسیون هستند

  • کد خبر : 18102
  • ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۱
رانندگان تاکسی ملزم به نصب کارت واکسیناسیون هستند

فرهادی گفت: رانندگان تاکسی ملزم به نصب کارت واکسیناسیون در معرض دید عموم هستند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ محسن فرهادی معاون فنی و مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت در نشست خبری گفت: با توجه به واریانت امیکرون و گذر از پیک پنجم، طرح مدیریت هوشمند به تصویب ستاد ملی کرونا رسیده است. پایه این طرح بر اصل واکسیانسیون و رعایت دستورالعمل های بهداشتی و کنترل سامانه ای واحد‌های مختلف تاکید دارد، به همین منظور سامانه سکوی امید راه اندازی شده است.

او ادامه داد: فاز سوم کنترل طرح هوشمند در واحدهای صنفی و در مرحله چهارم مسافرت ها و مراکز آموزشی اجرایی می شود؛ در این فاز مسائل مختلف مانند تزریق واکسن و رعایت دستورالعمل ها مورد توجه قرار می‌گیرد. طرح مدیریت هوشمند زندگی ها را مختل نمی‌کند بلکه تاکید زیادی بر رعایت نکات بهداشتی دارد.

فرهادی بیان کرد: ارائه خدمت به خدمت گیرنده فقط با توجه به واکسیناسیون و بیمار نبودن صورت می‌گیرد و غیر از این باشد، نباید خدمتی ارائه شود. مثلاً برای رفتن به سینما، تئاتر و…، باید واکسن زده باشیم و بیمار هم نباشیم.

این مقام مسئول ادامه داد: ۱۶۸ تا ۱۷۰ شیوه نامه بهداشتی داشتیم که از زمان شروع همه گیری کرونا در جهان، برای کشور خودمان طراحی و اجرا کردیم که لازم است به روز رسانی شوند.

او افزود: دستورالعمل‌های تدوینی جدید در اختیار سازمان های نظارتی، اجرایی و دیگر نهادهای ذی‌ربط داده شده است. الزامات مربوط به واکسیانسیون در تمام دنیا انجام می شود. سامانه سکوی امید باید ارتباطات اش را با تمام دستگاه ها برای کنترل سفرهای درون شهری برقرار کند.

معاون فنی و مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت خطاب به رانندگان تاکسی‌ گفت: تمام راننده ها باید کارت واکسن را در معرض دید مسافر قرار دهند.

فرهادی از تاکسی‌ها، خودروهای اینترنتی و…، به عنوان پر خطرترین نقاط انتقال ویروس نام برد و افزود: کنترل مسافر در تاکسی‌های گردشی سخت است اما کنترل واکسیناسیون رانندگان آسان‌تر است.

او بیان کرد: تهویه ناوگان حمل و نقل عمومی باید به خوبی انجام شود. در خودروهای برون شهری و درون شهری مشکلات تهویه داریم به همین دلیل باوجود افراد واکسینه، نباید بیش از ۸۰ درصد از ظرفیت خودرو پُر شود اما این موضوع در ناوگان حمل و نقل درون شهری اجرا نمی شود.

فرهادی گفت: فعلاً این کنترل ها و نظارت ها باید اعمال شود. اولین گزارشی که هفته پیش در ستاد ملی کرونا ارائه دادیم، این بود که ۸۰ درصد کسانی که خدمت در بخش ها و صنف‌های مختلف ارائه می‌دادند، واکسن خود را دریافت کرده بودند. 

تعطیلی مدارس در برنامه نداریم

معاون فنی و مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: ما موضوع تعطیلی مدارس را در برنامه نداریم و فقط مدارسی که توان برگزاری حضوری ندارند به سوی دوره های مجازی خواهند رفت.

فرهادی بیان کرد: شاخص های بهداشتی مانند زدن ماسک دانش آموزان و کارکنان در حدود ۸۰ درصد است. در ادارات دولتی در زمینه رعایت دستورالعمل ها کمتر مشکل داریم. بیش از ۸۰ درصد از کارمندان بخش دولتی واکسن خود را تلقیح کرده اند. نظارت در بخش خصوصی سخت تر از سایر بخش های دولتی است. فازهای چهار و پنج مدیریت هوشمند طی هفته های آینده اجرایی و به پایان خواهد رسید.

او افزود: در طرح مدیریت هوشمند تمام کارکنان باید واکسینه شده باشند و در صورت عدم تمایل باید هر ۱۵ روز یکبار تست پی سی آر بدهند. در صورت عدم ارائه این تست، توسط مدیر بالادستی به افراد اخطار داده می شود که شامل مرخصی بدون حقوق تا انفصال از خدمت است.

این مقام مسئول ادامه داد: در مورد مدارس باید گفت که عمده مشکل ما تهویه است و در برخی از مدارس و استان‌ها، مشکل فاصله گذاری و تراکم کلاس‌ها را داریم. البته در نقاط محروم و روستایی، مشکل تهویه و فاصله گذاری را نداریم؛ بلکه در کلانشهر مثل تهران، با چنین مشکلاتی مواجه هستیم.

فرهادی گفت: مدارسی که شرایط حضور دانش آموزان را ندارند، باید کلاس‌ها را به صورت مجازی برگزار کنند.

او تاکید کرد: ما با آبیاری سیفی جات با آب فاضلاب مخالف هستیم و این موضوع به سازمان های ذی‌ربط اطلاع داده شده است و نگرانی ما از مناطقی است که دچار کم آبی بوده و نمونه گیری از آب فاضلاب در مناطق کم آب انجام و تا به امروز مشکل خاصی دیده نشده است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=18102

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.