♥0

ذخیره آب سدهای گیلان چقدر است؟

  • کد خبر : 39566
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
ذخیره آب سدهای گیلان چقدر است؟

معاون آب منطقه ای گیلان، با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره دو سد استان، گفت: سد سفیدرود ۳۱۷ میلیون مترمکعب و سد شهربیجار ۸۲ میلیون مترمکعب ذخیره دارد.

محمدجواد خانی پور  سد سفیدرود را تامین کننده ۷۰ درصد مصارف آبی استان گیلان دانست و اظهار کرد: در حال حاضر شاهد ذخیره حدود ۳۱۷ میلیون مترمکعبی در پشت سد سفیدرود هستیم که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۶۲ میلیون مترمکعب بود، بالاتر است.

وی در مجموع ذخیره سد را نسبت به سنوات گذشته و در مقایسه با نرمال، پایین تر دانست و افزود: پیش بینی می‌شود با وجود بارش‌ها در استان، حجم ذخیره سد تا فروردین سال ۱۴۰۴ به ۸۰۰ میلیون مترمکعب افزایش یابد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای گیلان سد شهربیجار را تامین کننده آب شرب تصفیه خانه بزرگ شهر رشت دانست و متذکر شد: این سد نیز در حال حاضر ذخیره ۸۲ میلیون مترمکعبی دارد.

خانی پور ادامه داد: حوضه سد شهربیجار در داخل استان بوده و دارای آبی با کیفیت است و لذا برای تامین آب شرب استان می توانیم به این سد تکیه کنیم.

وی به سه سد مخزنی در دست احداث استان اشاره و عنوان کرد: سد پلرود بزرگترین سد استان است که در شرق قرار دارد؛ پیشرفت فیزیکی بدنه سد بالای ۸۵ درصد در حال ساخت است؛ پیشرفت فیزیکی سد دیورش در جنوب استان نیز حدود ۸۰ درصد و سد شفارود در شرق گیلان نیز پیشرفت بالای ۵۰ درصدی دارد.

معاون آب منطقه ای گیلان همچنین از بهره برداری از پنج سد لاستیکی خبر داد و تاکید کرد: همچنین پنج سد لاستیکی دیگر در دست احداث است.

وی سدهای جدید در حال احداث را تنظیم کننده حدود ۳۱۵ میلیون مترمکعب از نیاز آبی استان دانست و عنوان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی گیلان و وجود جنگل‌های ارزشمند هیرکانی، احداث سدهایی با ابعاد بزرگ محتمل نبوده و به سمت سدهای کوچک مقیاس و لاستیکی خواهیم رفت.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=39566

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.