♥0

حضور بیش از ۴۰ هزار نفرعوامل اجرایی و نظارتی در گیلان

  • کد خبر : 31736
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۲
حضور بیش از ۴۰ هزار نفرعوامل اجرایی و نظارتی در گیلان

۴۵ هزار نفر عوامل اجرایی، نظارتی و امنیتی برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس را در گیلان بر عهده دارند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ استاندار گیلان امروز در بازدید از ستاد انتخابات استان گیلان با بیان اینکه ۴۵ هزار نفر از عوامل اجرایی، نظارتی و امنیتی در اسفند ۱۴۰۲ عهده دار برگزاری انتخابات در استان هستند ، گفت : ۸۷۶ متقاضی نمایندگی در گیلان تا ظهر ۲۲ مرداد در گیلان نام نویسی کردند که این میزان ثبت نام افزایش ۱۰۰ درصدی ثبت نام شدگان در مقایسه با مجلس یازدهم است.

دکتر اسدالله عباسی با اشاره به استقبال بانوان برای شرکت در نمایندگی مجلس افزود : از ۸۷۶ متقاضی ثبت نام کننده، تاکنون ۱۰۵ زن در شهرستان‌ها گیلان نام نویسی کردند.

وی به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری انتخابات سالم و پرشور اشاره و تصریح کرد : رقابت ، مشارکت ، امنیت و سلامت ۴ کلید واژه مهم در برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در یازدهم اسفند ۱۴۰۲ است.

استاندار گیلان حضور افراد کارآمد در مجلس و مشارکت بالای مردم را از اهمیت جایگاه قانونگذاری دانست و افزود : امیدواریم با حضور مردم آگاه و با بصیرت در انتخابات مجلس دوازدهم، مجلسی همطراز انقلاب اسلامی شکل بگیرد.

رییس ستاد انتخابات گیلان هم با ارایه گزارشی از عملکرد ستاد انتخابات گیلان گفت: این ستاد از تمام ظرفیت‌ها موجود برای برگزاری انتخابات سالم و پرشور استفاده خواهد کرد.

محمد جلایی با بیان اینکه هم افزایی و مشارکت همه دستگاه‌ها و دست اندرکاران دربرگزاری انتخابات ضروری است ، افزود : ما بعنوان امانت دار آرای مردم تلاش می‌کنیم انتخابات در فضای سالم و در امنیت کامل برگزار شود.

گیلان ۱۳ کرسی در مجلس شورای اسلامی و  ۱۱ حوزه انتخابیه دارد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=31736

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.