♥0

جریمه برای ۴۵۷دستگاه خودروی متخلف

  • کد خبر : 2530
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵
جریمه برای ۴۵۷دستگاه خودروی متخلف

فرمانده انتظامی استان با اشاره به کنترل تردد خودروها در محورهای ورودی و خروجی گیلان گفت: ۴۵۷ دستگاه خودروی متخلف به علت عدم رعایت قوانین وضع شده جریمه شدند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ سردار عزیزاله ملکی در تشریح اقدامات پلیس در اجرای طرح کنترل ترددها در محورهای مواصلاتی و همچنین برخورد با صنوف متخلف گفت: نیروی انتظامی در بحث کرونا با وجود خدمات گسترده‌ای که در حوزه‌های امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به مردم ارائه می‌دهد از جمله مجموعه‌هایی است که بعد از کادر درمانی بیشترین خدمات را طی این ایام به مردم ارائه داده است.
وی با اشاره به اینکه در ایام بروز و شیوع کرونا، امنیت و انتظام بخشی به بیمارستان‌ها نیز از جمله وظایف نیروی انتظامی است افزود: ارائه خدمات انتظامی در بخش‌های مختلف در این ایام دچار وقفه نشده و در کنار خدمات مضاعف در شرایط شیوع کرونا، خدمت‌رسانی به مردم اولویت نیروی انتظامی است.
سردار ملکی اولویت نیروی انتظامی را امنیت جامعه خواند و خاطرنشان کرد: زمانی می‌توانیم اعلام کنیم امنیتمان مطلوب است که مردم رضایت داشته باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه پلیس در راستای اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا از ورود پلاک‌های غیربومی به گیلان جلوگیری می‌کند، گفت: صنوفی که قوانین تعیین شده محدودیت‌های کرونایی را رعایت نکنند، پلمب می‌شوند.
ملکی تصریح کرد: از اول اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا از یکم آذرماه سال جاری، ۵۱ واحد صنفی متخلف در استان پلمب و برای ۵۳۷ واحد صنفی متخلف که شیونامه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کردند نیز اخطار پلمب صادر شد.
فرمانده انتظامی گیلان با اشاره به کنترل تردد خودروها در ۲۰ نقطه در قالب طرح‌های استقراری و همچنین در معابر شهری افزود: اکثریت شهروندان در زمینه عدم تردد به مناطق قرمز همکاری لازم را با پلیس دارند و با آن دسته از رانندگانی که به قوانین و تذکرات ماموران انتظامی بی‌توجهی کنند، برخورد خواهد شد.
وی با بیان اینکه از ابتدای شروع این طرح و با مشخص شدن شهرهای قرمز نارنجی و زرد، ۹۷ دستگاه خودروی متخلف به علت عدم رعایت قوانین وضع شده با جریمه یک میلیون تومانی و ۳۶۰ دستگاه خودروی متخلف نیز با جریمه ۵۰۰ هزار تومانی در محورهای ورودی و خروجی و همچنین معابر شهری اعمال قانون شدند بیان داشت: با تذکر به ۳ هزار و ۱۰۲ دستگاه خودروی متخلف از ورود ۵ هزار و ۸۸۳ دستگاه خودرو به استان ممانعت به عمل آمد.
سردار ملکی با بیان اینکه شهروندانی که ساکن استان بوده و پلاک خودرو آنها غیربومی است، می‌توانند از طریق فرمانداری‌ها مجوز‌های لازم جهت تردد بین شهری را اخذ کنند تصریح کرد: تردد خودروها از ساعت ۲۱۰۰ الی ۰۴۰۰ صبح در شهرهای قرمز کرونایی گیلان ممنوع بوده و ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی با متخلفان برخورد می‌کنند.
فرمانده انتظامی استان گیلان در پایان ضمن قدردانی از همکاری بسیار خوب شهروندان در رعایت قوانین و مقررات گفت: پلیس با معدود هنجارشکنانی که بخواهند امنیت روانی مردم را به خطر بیاندازند، برخورد خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=2530

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.