♥0

تولید تجهیزات پیشرفته تمام اتوماتیک آنالیز به همت محققان ایرانی

  • کد خبر : 39305
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
تولید تجهیزات پیشرفته تمام اتوماتیک آنالیز به همت محققان ایرانی

به گفته مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، این شرکت بزرگترین واحد تولید تجهیزات پیشرفته سنجش دستگاه‌های تمام اتوماتیک آنالیز، طیف سنجی و ریجنت‌های اسپکتروفتومتری است.

محمدجواد کارگر، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «شرکت دانش بنیان ما به عنوان بزرگترین واحد تولید تجهیزات پیشرفته سنجش دستگاه‌های تمام اتوماتیک آنالیز و طیف سنجی و همچنین ریجنت و کیت‌های مرتبط به همت جمعی از متخصصین و اساتید فعال دانشگاه و صنعت در سال ۱۳۹۵ تأسیس شده و در حال حاضر محصولات خود را در داخل و خارج از کشور به بیش از ۵۰۰ مرکز مختلف علمی، تحقیقاتی و صنعتی ارائه می‌کند.»

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: «انواع دستگاه‌های اسپکتروفتومتر با کاربرد‌های متنوع صنعتی و آزمایشگاهی (در انواع رومیزی و پرتابل)، کیت و ریجنت‌های شیمیایی مرتبط، انواع آنالایزر‌های آنلاین برای پایش کیفیت COD و دیگر پارامتر‌ها در صنایع تصفیه آب و پساب، انواع تیوب‌های فوری گازسنجی به عنوان تنها تولید کننده در آسیا، آنالایزور زعفران، اسپکترومتر‌های نوری در رزولوشن و بازه‌های طول موجی مختلف بسته به کاربرد ویژه و سفارشی، انواع منابع نوری (لامپ دوتریوم – هالوژن، لامپ هالوژن – تنگستن، لامپ کالیبراسیون جیوه) از جمله محصولات تولیدی شرکت ما هستند.»

محمدجواد کارگر افزود: «علاوه بر این محصولات تولیدی، شرکت ما نمایندگی انحصاری شرکتی اسپانیا را در اختیار دارد که تخصص آن در زمینه طراحی و ساخت سیستم‌های آب خالص ساز برای آزمایشگاه ها، بیمارستان‌ها و صنایع است و طیف وسیعی از محصولات را برای رفع نیاز‌های مختلف برای آب تصفیه شده ارائه می‌دهد و همچنین نمایندگی انحصاری شرکتی که ارائه دهنده انواع لامپ‌های دوتریوم و زنون در صنایع مختلف بوده را دارا است.»

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به یکی از محصولات این شرکت که ریجنت‌های شیمیایی است، گفت: «ریجنت‌های اسپکتروفتومتری ترکیبات شیمیایی از پیش آماده با دستورالعمل مشخص برای استفاده در آنالیز‌های کمی در نمونه‌های آب و پساب در مراکز صنعتی و همچنین تحلیل‌های کیفی در زمینه‌های علمی و تحقیقاتی هستند. ریجنت‌های تولیدی شرکت ما علاوه بر موجود بودن متد‌های آنالیز روی دستگاه‌های بنج و پرتابل تولیدی این شرکت با متد‌های پیش فرض سایر اسپکتروفتومتر‌ها نیز سازگار شده‌اند و قابلیت استفاده مستقیم دارند. مهم‌ترین پارامتر در پایش وضعیت پساب درون فرآیندی یا خروجی از فنس مجتمع صنعتی پارامتر COD می‌باشد. این پارامتر در واقع شاخص اصلی از آلودگی مواد آلی موجود در پساب است.»

محمدجواد کارگر تصریح کرد: «روش‌های مختلفی برای آنالیز آنلاین COD در دنیا موجود است که در استاندارد ملی ایران و سازمان محیط زیست نیز این استاندارد‌ها ملاک عمل بوده که همگی در جهت تامین الزمات قانون برنامه پنجم است.»

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=39305

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.