♥0

تجهیز و آماده سازی نقاهتگاه سوله بحران لاکان

  • کد خبر : 11721
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
تجهیز و آماده سازی نقاهتگاه سوله بحران لاکان

دکتر انوش دهنادی مقدم _معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه تیم دانشگاه با حضور در سوله بحران لاکان از تجهیز و آماده سازی نقاهتگاه در سوله خبر داد

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیش رو ، دکتر انوش دهنادی مقدم معاون درمان دانشگاه به همراه تیم دانشگاه با حضور در سوله بحران لاکان از آماده سازی و تجهیز نقاهتگاه در این سوله به منظور بستری بیماران کووید ۱۹ خبر داد.

دکتر دهنادی مقدم با اشاره به وضعیت بحرانی استان گیلان در خیز پنجم کرونا، گفت: به دلیل افزایش بار مراجعه کنندگان مبتلا به کووید در بیمارستان‌های گیلان، ظرفیت اکثر بیمارستانهای استان اختصاص یافته به بیماران کرونایی و بخش های مراقبت ویژه به طور کامل تکمیل شده است و بخش اورژانس کلینیک های تنفسی با ظرفیت کامل در حال خدمت رسانی هستند. از این رو در راستای ارائه خدمات با کیفیت به مراجعین، اقدامات لازم در جهت ساماندهی مرکز مراقبتی لاکان به سرعت در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه هفته بسیار مشکلی را پیش رو داریم، گفت: در حال حاضر قریب به ۱۸۰۰ بیمار مبتلا به کووید در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی استان بستری هستند و پیش‌بینی می‌شود که شیب مراجعین مبتلا به کووید ۱۹ همچنان صعودی خواهد بود.

 معاون درمان دانشگاه در پایان توصیه کرد: برای پیشگیری از ابتلاء به کروناویروس و قطع زنجیره انتقال این بیماری، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از تردد‌های غیرضروری و شرکت نکرد در تجمعات الزامی می‌باشد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=11721

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.