♥0

بازنگری کتب درسی در حال انجام است

  • کد خبر : 29026
  • ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۵
بازنگری کتب درسی در حال انجام است

یوسف نوری با بیان اینکه بازنگری کتب درسی در حال انجام است، گفت: تربیت معلم باید بسیار جدی گرفته شده و بهبود و ارتقای فضای فیزیکی مدارس نیز دنبال شود.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش امروز در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به نگرش کشورها به مقوله آموزش و پرورش به عنوان بستر ایجاد فرهنگ و پیاده‌سازی اهداف نظام، اظهار داشت: سال‌ها است که مقوله تربیت معلم از لحاظ کمی و کیفی آن گونه که باید پیش‌ می‌رفت، نبوده است به‌همین دلیل اولین تمرکز خود را بر روی دانشگاه تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان گذاشتیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مصوبات اخیر درباره دانشگاه تربیت معلم و فرهنگیان گفت: در این جلسه که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، یکی از مصوبات‌، ورود اساتید دانشگاه از بین معلمان دارای مدرک تحصیلی دکتری و نخبگان در دستور کار قرار گیرد و از وجود آنان استفاده خواهد شد.

نوری از بازنگری کتب درسی به صورت منطقی و براساس نیاز دانش‌آموزان خبر داد و با بیان اینکه این بازنگری در حال انجام است، افزود: تربیت معلم باید بسیار جدی گرفته شود و از فضاهای آموزشی ایجاد شده در کشور نیز به نحو مطلوب استفاده کرده و بهبود و ارتقای فضای فیزیکی دنبال شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه احیای امور تربیتی و پرورشی در نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: مجوز جذب نیرو برای امور تربیتی نیز داده شده است.

به گزارش تسنیم، بررسی مسائل آموزشی و پرورشی استان، دیدار با خانواده معزز شهدا، دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار و نشست با مجمع نمایندگان استان، معلمین استان و رؤسای آموزش و پرورش شهرستا‌ن‌ها از برنامه‌های سفر یک روزه وزیر آموزش و پرورش به گیلان است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=29026

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.