♥0

امتحانات نهایی دهمی‌ها حذف شد

  • کد خبر : 40103
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
امتحانات نهایی دهمی‌ها حذف شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری از حذف امتحانات نهایی برای دانش آموزان پایه دهم در سال تحصیلی جاری خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری درباره جبران زمان از دست رفته آموزش دانش آموزان به دلیل تعطیلات متعدد مدارس به ویژه در شهر تهران گفت: مدیر مدرسه و شورای مدرسه می توانند بر اساس نیازی که احساس می کنند، برای برگزاری کلاس های جبرانی اقدام کنند.

 وی افزود: به عنوان مثال، ممکن است مدرسه ای تشخیص دهد که آموزش غیرحضوری کیفیت مطلوبی ندارد، بر این اساس، طبق ماده ۸۷ آیین نامه اجرایی مدارس، اگر مدیر مدرسه کمبودی در فرآیند آموزش احساس کند، می تواند برای برگزاری کلاس های جبرانی برنامه ریزی کند.

کریمی بیرانوند گفت: جزئیات تدوین برنامه های جبرانی باید توسط آموزش و پرورش شهر تهران اعلام شود.

 مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با اشاره به اینکه امسال پایه دهم از امتحانات نهایی خارج شد و دانش آموزان این پایه در خردادماه امتحان نهایی نخواهند داشت، متذکر شد: البته این تصمیم هنوز به صورت رسمی ابلاغ نشده است، اما در شورای عالی آموزش و پرورش درباره این موضوع اتفاق نظر وجود داشت.

وی در پایان گفت: همچنین، الگوی طراحی سؤالات امتحانات نهایی آماده و به استان ها ابلاغ شده است تا معلمان و دانش آموزان با نحوه طراحی سؤالات آشنا شوند و بتوانند بهتر برای امتحانات آماده شوند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=40103

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.