♥0

اجرای طرح نظارتی «فجر تا فطر» در گیلان

  • کد خبر : 29992
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۹
اجرای طرح نظارتی «فجر تا فطر» در گیلان

رئیس صمت گیلان، از اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار تحت عنوان «فجر تا فطر» خبر داد و گفت: اقدام به پایش همه روزه بازار به ویژه در حوزه کالاهای پر مصرف می کنیم.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ تیمور پورحیدری، با بیان اینکه در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان طرح نظارتی «فجر تا فطر» را در استان گیلان اجرایی می کنیم، گفت: برای رفاه حال شهروندان و براساس مصوبات کمیته اقدام مشترک و حسب دستور استاندار، نسبت به تشدید بازرسی ها در قالب اکیپ های بازرسی در سطح استان اقدام کردیم.

وی با اشاره به راه اندازی گشت های مشترک با سایر دستگاه ها همچون جهاد کشاورزی و تعزیرات حکومتی و بسیج اصناف و اتاق اصناف و استاندارد و نیروی انتظامی و…، بیان کرد: اقدام به پایش همه روزه بازار به ویژه در حوزه کالاهای پر مصرف می کنیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان جلوگیری از هرگونه افزایش خودسرانه قیمت کالاهای پر مصرف مردم در ایام نوروز و رمضان را در صدر برنامه های طرح مذکور دانست و خاطرنشان کرد: کالاهای اساسی و پر مصرف از قبیل اقلام پروتئینی و روغن و شکر و… در دستور کار ویژه است.

پورحیدری، همچنین از برپایی نمایشگاه ها و جشنواره های فروش فوق العاده نوروزی خبر داد و بیان کرد: این نمایشگاه ها و جشنواره ها با همکاری اتاق اصناف از ۵ اسفند آغاز می شود و عرضه محصولات با کیفیت مناسب با کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت بازار همراه خواهد بود.

وی با بیان اینکه ۳۵۰ واحد صنفی در نمایشگاه های نوروزی گیلان مشارکت می کنند، یادآور شد: برپایی ۴۵۰ تا ۵۰۰ غرفه پیش بینی شده که در مرکز استان و شهرهای بزرگ فعالیت خواهند کرد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=29992

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.