♥0

بازگشت ۳ واحد اقتصادی ورشکسته به چرخه تولید در گیلان

  • کد خبر : 34209
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
بازگشت ۳ واحد اقتصادی ورشکسته به چرخه تولید در گیلان

معاون قضایی دادگستری گیلان از احیای ۳ واحد تولیدی ورشکسته با حمایت دستگاه قضا خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ معاون قضایی و رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری گیلان گفت: با راه اندازی مجدد این ۳ واحد ورشکسته و تعطیل ۶۷۳ نفر کارگر فعالیت دوباره خود را در این واحد‌ها آغاز کردند.
ایمان غریب نواز با اشاره به عملکرد اداره امور ورشکستگی گیلان افزود: این اداره از سال ۱۳۹۹ با هدف مدیریت بحران ورشکستگی، حفظ حقوق بستانکاران و کمک به احیای وضعیت ورشکستگان راه اندازی شد.
معاون قضایی و رئیس اداره امور ورشکستگی دادگستری گیلان تصریح کرد: از فروردین ۱۴۰۰ تاکنون ۴۴ پرونده ورشکستگی به این اداره ارجاع داده شد که ۳۰ پرونده به شرکت‌های تجاری و مابقی به اشخاص حقیقی تعلق داشت.
 وی اضافه کرد: از ۴۴ پرونده ارجاع شده به امور ورشکستگی استان ۲۲ پرونده مختومه شد و ۲۲ پرونده در حال بررسی است.

 معاون قضایی دادگستری استان گیلان گفت: پرونده‌های در حال بررسی شامل ۷ فقره مربوط به تجار حقیقی، ۸ شرکت تولیدی و ۷ شرکت خدماتی است.
 ایمان غریب نواز با اشاره به اینکه بستانکاران این ورشکستگان اقتصادی و تجاری هزارو ۴۸۷ فقره پرونده در اداره ورشکستگی تشکیل داده اند گفت: هزارو ۳۳۹ فقره از این پرونده‌ها رسیدگی و مختومه شده و ۱۴۸ پرونده باقی مانده است.
رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی گیلان افزود: به لحاظ پراکندگی پرونده‌های ورشکستگی در استان ۱۵ پرونده مربوط به شهرستان رشت، ۱۰ پرونده آستارا، ۳ پرونده انزلی و بقیه مربوط بهدیگر شهرستان‌های گیلان است.
 معاون قضایی دادگستری گیلان با بیان اینکه اداره امور ورشکستگی استان از تمامی ظرفیت‌های موجود برای احیای واحد‌های اقتصادی ورشکسته و بهبود وضعیت اقتصادی آنان استفاده کرده افزود: این اداره با استفاده از نیروی کار و ایجاد فرصت‌های اشتغال برای جوانان و نیز پرداخت همه‌ی بدهی بستانکاران و بهبود وضعیت اقتصادی گیلان کمک‌های موثری داشته است.
وی به رتبه چهارم اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری گیلان در راه اندازی واحد‌های تولیدی در کشور اشاره و تصریح کرد: این رتبه نسبت به مدت تأسیس اداره تصفیه گیلان و تعداد شرکت‌هایی که ظرفیت راه اندازی داشته اند و فعالیت‌های بازرگانی ورشکستگان، بسیار مطلوب است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=34209

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.