♥0

گسترش ارتباط دانشگاه گیلان با دانشگاه‌های کشورهای حاشیه دریای خزر و اوراسیا

  • کد خبر : 4213
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰
گسترش ارتباط دانشگاه گیلان با دانشگاه‌های کشورهای حاشیه دریای خزر و اوراسیا

استاندار گیلان با بیان اینکه طی پنج سال اخیر بین المللی سازی دانشگاه گیلان در دستور کار قرار گرفته ، افزایش چشمگیر دانشجویان خارجی و گسترش ارتباط با دانشگاه‌های کشورهای حاشیه دریای خزر و اوراسیا را در اولویت فعالیت های بین‌المللی این دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛دکتر ارسلان زارع در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری با بیان اینکه گیلان از معدود استان‌هایی است که دانشگاه در استان تجزیه نشده و همه دانشکده های دانشگاه گیلان در ذیل همین نام حالت هم افزایی دارند، اظهار داشت: این سیاست اگرچه امسال در طرح ساماندهی دانشگاه‌ها در سایر استان ها دنبال می‌شود اما برای اجرای موفق طرح ساماندهی نیاز است تا دانشگاه هایی که تجزیه نشدند، مورد حمایت تشویقی قرار گیرند و محدودیت‌های آنها برای توسعه رشته ها و تامین اعتبارات کافی مرتفع شود.

وی با اشاره به در دست تهیه بودن سند علم و فناوری استان افزود: گیلان نخستین استانی است که گزارش اولیه آن دری شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) ارائه شده است.

استاندار گیلان با یادآوری اینکه طی پنج سال اخیر بین المللی سازی دانشگاه گیلان در دستور کار قرار گرفته، افزایش چشمگیر دانشجویان خارجی و گسترش ارتباط با دانشگاه‌های کشورهای حاشیه دریای خزر و کشورهای اوراسیا را در اولویت فعالیت های بین‌المللی این دانشگاه عنوان و دریافت لوح تقدیر از وزیر علوم به عنوان دانشگاه برتر در ارتباطات بین المللی را موید موضوع پیش گفته ذکر کرد.

وی ادامه داد: پروژه عمرانی دانشگاه با وجود شرایط سخت اقتصادی در حال پیشرفت است و در این دولت ۳۵ هزار متر مربع فضای آموزشی و کمک آموزشی به فضاهای دانشگاه گیلان افزوده شده و با تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی که تا آخر امسال خریداری می‌شود، در مجموع بیش از ۴۰ میلیارد تومان برای این امر هزینه شده است.

دکتر زارع با اشاره به فعال بودن بنیاد خیرین دانشگاه گفت: علاوه بر سه پروژه بهره‌برداری شده توسط خیرین، هم اکنون پنج پروژه همزمان توسط آنان در حال احداث است.

وی ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت در راستای تحقق دانشگاه کارآفرین را موضوعی مهم خواند و گفت که با تشکیل ۱۰ خوشه موضوعی، همکاری صنعت و دانشگاه روان تر و گسترده تر شده است.

وی از وزیر علوم خواست با گسترش دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های گیلان به ویژه در دانشگاه گیلان که از ظرفیت‌های بالا برای راه‌اندازی رشته‌های جدید در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد برخوردار است، موافقت کند.

ایجاد دهکده ورزشی آموزش عالی در رشت، حمایت از ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری در استان، حمایت از افزایش سرمایه استان در اعتبارات دولتی برای توسعه آموزش عالی و تامین کسری اعتبارات دانشگاه گیلان، حمایت از تکمیل مجموعه مرکز نوآوری دانشگاه گیلان و تاثیر کارخانه نوآوری در استان از جمله مواردی بود که استاندار گیلان در دیدار با وزیر علوم خواستار شد.

همچنین حمایت برای خرید زمین و احداث فضاهای آموزشی و کمک آموزشی دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان که می‌تواند متقاضیان تحصیل در غرب مازندران و شرق گیلان را تحت پوشش قرار دهد، تخصیص اعتبارات کافی از ردیف های متمرکز در وزارت علوم برای دانشگاه های استان از جمله ردیف های ۵۰ درصد خیرین، مقاوم سازی، خرید تجهیزات آزمایشگاهی، مدیریت سبز و … و نیز دستور به صندوق رفاه دانشجویان برای کمک ویژه برای مقاوم‌سازی خوابگاه دختران اتقیا که موجب می‌شود ۳۰۰ نفر به ظرفیت خوابگاه دختران اضافه شود ، از دیگر محورهای نشست دکتر زارع و دکتر غلامی بود.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=4213

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.