♥0

نصب سیستم توزین الکترونیکی در جاده رودبار – رشت

  • کد خبر : 17577
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
نصب سیستم توزین الکترونیکی در جاده رودبار – رشت

رئیس پلیس راه استان از نصب سیستم توزین الکترونیکی در حال حرکت ناوگان باربری و تخلفات سرعت غیرمجاز در جاده رودبار – رشت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ سرهنگ جاور صفاری گفت: سیستم WIM یا سیستم توزین الکترونیکی در حال حرکت، یکی از همین سیستم‌ها است که توانایی وزن کردن خودرو‌های سنگین و ثبت سرعت آن‌ها را دارد.
وی افزود: در حال حاضر یک نمونه از این سامانه در محور “رودبار – رشت” نصب شده که قادر است علاوه بر توزین خودرو‌های سنگین، سرعت تمامی خودرو‌ها را ثبت و همزمان به پاسگاه طول مسیر اعلام کند.
رئیس پلیس راه استان گیلان گفت: این سامانه وزن وسایل نقلیه خودرو‌های سنگین را بدون نیاز به توقف آن‌ها با دقت مناسب اندازه‌گیری می‌کند و همچنین سرعت حرکت، عکس و مشخصات وسیله نقلیه عبوری اعم از پلاک، نوع و تعداد محور‌ها و چرخ‌های آن را به صورت خودکار ثبت می‌کند.
سرهنگ صفاری افزود: پس از شناسایی خودرو و ارسال مشخصات آن به پلیس راه طول مسیر در مرحله بعد وزن خودرو در باسکول‌های ثابت پلیس راه به طور دقیق وزن شده و نسبت به اعمال مقررات اقدام می‌شود.
وی هدف از نصب این سامانه را ساماندهی و قانونمند کردن تردد ناوگان باربری و جلوگیری از تخلفات شایع حمل بار اضافی، پیشگیری از خسارت به حریم راه و همچنین جلوگیری از سرعت رانندگان قانون‌گریز عنوان کرد و گفت: پلیس در تلاش است با همکاری راهداری و حمل و نقل استان نسبت به افزایش و نصب این سیستم در محور‌های پرتردد و حادثه خیز اقدام کند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=17577

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.