♥0

فرماندار رشت: اصناف همواره یکی از ارکان مهم اقتصاد و معیشت مردم هستند

  • کد خبر : 47842
  • ۰۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۹
فرماندار رشت: اصناف همواره یکی از ارکان مهم اقتصاد و معیشت مردم هستند

فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه اصناف همواره یکی از ارکان مهم اقتصاد و معیشت مردم بوده‌اند، گفت: پیگیری مشکلات کسبه آسیب‌دیده و بازسازی بازار رشت از اولویت‌های اصلی مدیریت استان است و این موضوع به صورت مستمر در دستور کار قرار دارد.

اسماعیل میرغضنفری در دیدار با مدیر و هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز گیلان ضمن تبریک فرا رسیدن روز ملی اصناف، با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و تاثیر آن بر فعالیت‌های صنفی، اظهار کرد: بازار و اصناف در سال‌های اخیر با چالش‌ها و تنگناهای متعددی مواجه بوده‌اند و بازگشت رونق کامل به فضای کسب‌وکار نیازمند زمان، برنامه‌ریزی و حمایت مستمر از فعالان اقتصادی است.

وی با بیان اینکه اصناف همواره یکی از ارکان مهم اقتصاد و معیشت مردم بوده‌اند، افزود: فعالان صنفی در کنار ایفای نقش اقتصادی خود، در مقاطع مختلف نیز همراه و پشتیبان جامعه بوده‌اند و شایسته قدردانی هستند.

فرماندار رشت به حادثه آتش‌سوزی بازار رشت و خسارت‌های واردشده به شمار زیادی از بازاریان اشاره کرد و گفت: پس از این اتفاق بی‌سابقه، اصناف و کسبه با صبوری و همراهی قابل تقدیری در مسیر مدیریت شرایط و پیگیری امور قرار گرفتند.

میرغضنفری با قدردانی از همکاری اصناف و بازاریان پس از این حادثه، افزود: مجموعه مدیریت استان از نخستین روزهای وقوع حادثه در کنار بازاریان بوده و تلاش برای رفع مشکلات و بازگشت هرچه سریع‌تر شرایط عادی به بازار را با جدیت دنبال کرده است.

فرماندار رشت با اشاره به پیگیری‌های مستمر مدیریت ارشد استان در این زمینه، خاطرنشان کرد: استاندار گیلان به صورت هفتگی روند رسیدگی به مسائل بازار رشت را پیگیری می‌کند و رفع مشکلات بازاریان آسیب‌دیده یکی از محورهای اصلی جلسات و برنامه‌های کاری مدیریت استان است.

وی تصریح کرد: امیدواریم با تداوم این پیگیری‌ها و همکاری همه دستگاه‌های مسئول، زمینه بازسازی بازار رشت هرچه سریع‌تر فراهم شود و شاهد بازگشت رونق، نشاط اقتصادی و شکوه دوباره این بازار تاریخی باشیم.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=47842

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.