♥0

فراخوان شرکت‌های ایرانی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی دریای کاسپین ۲۰۲۵

  • کد خبر : 43209
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴
فراخوان شرکت‌های ایرانی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی دریای کاسپین ۲۰۲۵

نمایشگاه دریای کاسپین از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ نوامبر (۲۷ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۴) در منطقه آزاد انزلی برگزار می‌شود، این نمایشگاه فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی در کشورهای روسیه، آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان خواهد بود.

مژگان مودت/ سامان نظری معافی رئیس اتاق رشت با اعلام آمادگی کامل این استان برای میزبانی از فعالان اقتصادی داخلی و خارجی در نمایشگاه بین‌المللی دریای کاسپین ۲۰۲۵، از تمامی شرکت‌ها، صاحبان صنایع و صادرکنندگان کشور دعوت کرد تا در این رویداد بزرگ تجاری حضور یابند.

سامان نظری با اشاره به جایگاه راهبردی گیلان در حوزه تجارت با کشورهای حاشیه دریای خزر، گفت: «نمایشگاه دریای کاسپین فرصتی استثنایی برای معرفی ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی ایران در بازار کشورهای روسیه، آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان خواهد بود. این رویداد می‌تواند مسیر توسعه روابط اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری مشترک را هموار کند.»

وی با بیان اینکه این نمایشگاه از تاریخ ۱۸ تا ۲۱ نوامبر ۲۰۲۵ (۲۷ الی ۳۰ آبان ۱۴۰۴) در منطقه آزاد انزلی برگزار می‌شود، افزود: «از تمامی شرکت‌های ایرانی فعال در حوزه‌های بازرگانی، صنایع غذایی، پتروشیمی، خدمات فنی و مهندسی، انرژی، حمل‌ونقل، گردشگری و صنایع‌دستی دعوت می‌کنیم تا با حضور در این نمایشگاه، ظرفیت‌های کشور را در عرصه‌های بین‌المللی معرفی کنند.»

رئیس اتاق رشت ضمن تأکید بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی در این رویداد، تصریح کرد: «این نمایشگاه یک گردهمایی چندملیتی است که می‌تواند نقطه آغاز همکاری‌های اقتصادی پایدار بین ایران و کشورهای حاشیه دریای خزر باشد. حضور چشمگیر شرکت‌های ایرانی بیانگر توانمندی و پویایی اقتصاد ملی در سطح منطقه خواهد بود.»

گفتنی است هماهنگی‌های لازم برای حضور شرکت‌ها از طریق اتاق رشت و کمیته اجرایی نمایشگاه در حال انجام است. علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره‌های اعلام‌شده در پوستر رسمی نمایشگاه تماس حاصل کنند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=43209

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.