♥0

عضویت ۱۰۳ خانوار گیلانی در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر

  • کد خبر : 29233
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
عضویت ۱۰۳ خانوار گیلانی در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر گیلان، از عضویت ۱۰۳ هزار خانوار در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان خبر داد و افزود: از این مجموع، ۵۰۰۰ خانوار تاکنون از مزایای صندوق برخوردار شدند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ یزدان شعبانی با بیان اینکه اقشار روستایی و عشایر و کشاورزان و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و هنرمندان صنایع دستی و… در مجموعه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار می گیرند، اظهار کرد: در استان گیلان ۴۱۸ هزار خانوار واجد شرایط عضویت در این صندوق هستند.

وی از عضویت ۱۰۳ هزار خانوار در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان خبر داد و افزود: از این مجموع، ۵۰۰۰ خانوار تاکنون از مزایای صندوق برخوردار شدند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گیلان بیمه های اجتماعی را به دو دسته اجباری و اختیاری تقسیم کرد و یادآور شد: کارکنان نیروهای مسلح در صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح و کارکنان دولت در مجموعه تامین اجتماعی بیمه اجباری دارند، اما بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر در صندوق مذکور اختیاری بوده و دولت ۷۰ درصد حق بیمه سالانه را پرداخت می کند.

شعبانی، با اشاره به پرداخت حق بیمه سالانه براساس سطوح درآمدی، خاطرنشان کرد: متقاضی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برای عضویت در این صندوق یکی از سطوح هشت گانه را براساس توان مالی خودش انتخاب می کند؛ در واقع ۱۵ درصد درآمد سالانه به عنوان حق بیمه محاسبه می شود.

وی حق بیمه سالانه را حداقل ۶۰۰ هزار تومان و حداکثر یک میلیون و ۵۹۶ هزار تومان دانست و اضافه کرد: افراد عضو صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر مشمول بازنشستگی، از کار افتادگی، مستمری ناشی از فوت سرپرست خانوار و نقل و انتقل سابقه بیمه به سایر صندوق ها می شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر گیلان، با بیان اینکه افراد متقاضی عضویت باید حداقل ۱۸ سال و حداکثر ۵۰ سال سن داشته باشند، عنوان کرد: افراد ساکن در مناطق روستایی و عشایری و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و کشاورزان که فاقد سایر بیمه های اجتماعی هستند، می توانند به دفاتر کارگزاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان در شهرها و بخش ها مراجعه کنند.

وی از امکان تقسیط شش ماهه و سه ماهه پرداخت حق بیمه خبر داد و تصریح کرد: تاکنون دو مرحله همسان سازی حقوق بازنشستگان را انجام دادیم و در سال ۹۹ تا ۷۰ درصد افزایش حقوق مستمری بگیران صورت گرفت و دی ماه امسال نیز تا ۴۰ افزایش شاهد افزایش حقوق اقشار مستمری بگیر بودیم.

شعبانی، حداقل حقوق مستمری بگیران را یک میلیون تومان و حداکثر دو میلیون و ۶۶۰ هزار تومان دانست و گفت: سایر بیمه های اجتماعی برای بازنشستگی به ۳۰ سال سابقه نیاز دارند، اما صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر جوان است و لذا اعضا می توانند با حداقل ۱۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه و سن ۶۵ سال از حقوق و مزایای بازنشستگی برخوردار شوند؛ دولت نیز پنج سال به این سابقه اضافه خواهد کرد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر گیلان، از کار افتادگی دائمی را مشمول دریافت مستمری از این صندوق دانست و متذکر شد: افرادی که در اثر حادثه یا بیماری ۶۶ درصد سلامتی خود را از دست بدهند، با تایید کمیسیون پزشکی می توانند مستمری ماهانه دریافت کنند. افراد تحت تکفل سرپرست خانواری که در اثر حادثه یا بیماری فوت کرده نیز می توانند علاوه بر مستمری از بیمه نیز برخوردار شوند.

وی از پرداخت تسهیلات بدون سود و بدون کارمزد و بدون ضامن برای ۲۲ هزار خانوار مستمری بگیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر برای نخستین بار خبر داد و خاطرنشان کرد: سهم گیلان ۶۳۹ خانوار است که اسامی آنها به دفاتر کارگزاری صندوق اعلام شده است.

شعبانی با بیان اینکه طرح بیمه مادران دارای سه فرزند و معافیت آنان از پرداخت حق بیمه در حال تصویب است، اظهار کرد: مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و زنان و دختران سرپرست خانوار نیز می توانند پس از معرفی به صندوق، بدون پرداخت حق بیمه از مزایای فوت، بازنشستگی و از کار افتادگی بهره مند شوند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=29233

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.