♥1

سالانه ۲.۵ درصد جمعیت کل استان گیلان به سرطان مبتلا می‌شوند

  • کد خبر : 33302
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳
سالانه ۲.۵ درصد جمعیت کل استان گیلان به سرطان مبتلا می‌شوند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به ضعف عدیده در زیرساخت به‌ویژه در فضای فیزیکی، گفت: نظام سلامت برای عبور از وضعیت کنونی نیازمند توجه ویژه ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی است.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ نشست هیئت دوره‌ای ارزیابان و بازرسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان دانشگاه در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به ضعف‌های نظام سلامت استان، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان با ضعف عدیده در زیرساخت به‌ویژه در فضای فیزیکی مواجه بوده و این نظام سلامت برای عبور از وضعیت کنونی نیازمند توجه ویژه ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی است.

وی با اشاره به اشتغال بیش از دو هزار نفر نیروی شرکتی و حجمی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افزود: ماهانه ۴۰ میلیارد تومان از درآمد اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی گیلان جهت حقوق نیروهای شرکتی، پرداخت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تکلیف شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی برافزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی، گفت: سالانه ۲۰ درصد به دانشجویان موجود افزوده می‌شود درحالی‌که فضای آموزشی دانشکده پزشکی گنجایش پذیرش را ندارد و لازم است زیرساخت‌ها به‌فوریت توسعه پیدا کند.

دکتر آشوبی با بیان اینکه گیلان تنها استان فاقد بیمارستان جنرال در کشور است، افزود: موافقت احداث یک بیمارستان جنرال ۸۰۰ تختخوابی از مقام عالی وزارت اخذ شده و علاوه بر آن بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان رشت در حال آماده‌سازی است.

وی با اشاره به فرسودگی فیزیکی نظام بهداشت گیلان، گفت: نظام شبکه بهداشت گیلان منسجم و جزو اولین استان‌ها هستیم اما بسیار فرسوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در جهت افزایش رضایتمندی کارکنان درون و بیرون سازمانی، گفت: گیلان علی‌رغم عقب‌ماندگی در بخش زیرساخت‌ها، در پرداخت معوقات پرسنلی و غیر پرسنلی وضعیت مطلوبی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دارد.

دکتر آشوبی با بیان اینکه گیلان از استان‌های پیر کشور است و زادآوری در آن بسیار پایین است، تصریح کرد: در راستای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده سه مرکز درمان ناباروری در رشت، تالش و لاهیجان راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه گیلان متعلق به گیلانیان نیست و در برخی از اوقات سال، جمعیت این استان به بیش از ۱۰ میلیون نفر می‌رسد، خاطرنشان کرد: داشتن جمعیت ثابت و شناور، مستلزم داشتن نظام سلامت قوی و منسجم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه سالانه ۲.۵ درصد جمعیت کل استان گیلان به سرطان مبتلا می‌شوند، گفت: یک دستگاه پت اسکن برای راه‌اندازی در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت در حال خریداری بوده و محل نصب آن نیز در حال آماده‌سازی است.

دکتر آشوبی همچنین به دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان اشاره کرد و نمایه نام دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تایمز، برگزاری سمپوزیم ها، همایش‌های و کنگره‌های ملی، تأمین و توسعه صدها تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای و کاهش رسوب پرونده‌های حقوقی  را بخشی دیگر از اقدامات برشمرد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=33302

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.