♥1

تمهیدات برای تنظیم سرعت عبور کامیون‌ها از مرز آستارا

  • کد خبر : 44817
  • ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶
تمهیدات برای تنظیم سرعت عبور کامیون‌ها از مرز آستارا

ناظر گمرکات گیلان با اشاره به از کارافتادن یکی از دستگاه‌های ایکس ری گمرک آستارا گفت: تمهیداتی انجام شده تا روزانه ۳۵۰ کامیون در مرز آستارا بازرسی شود.

 صادق برزگر با اشاره به از کارافتادن یکی از دستگاه‌های ایکس ری گمرک آستارا گفت: با رایزنی‌های استاندار گیلان، مسئولان گمرکات کشور و نماینده آستارا در مجلس شورای اسلامی با مقامات جمهوری آذربایجان، میزان بازرسی از کامیون‌ها در مرز آستارا، از ۲۵۰ کامیون در هر روز در ماه گذشته، به ۳۵۰ کامیون افزایش یافته است.

ناظر گمرکات گیلان با تاکید بر اینکه بر خلاف دیگر مرز‌های کشور، گمرک آستارا به ۲ دستگاه کنترل ایکس ری مجهز است، گفت: ۵ ماه قبل متخصصان یکی از شرکت‌های خارجی برای تنظیمات این دستگاه به آستارا آمدند و در حال حاضر هم که یکی از این دستگاه‌ها به دلیل خرابی قطعه از کار افتاده به زودی با تلاش کارشناسان فنی، دوباره راه اندازی خواهد شد.

صادق برزگی افزود: خوشبختانه دیگر دستگاه ایکس ری که به دستان توانای مهندسان ایرانی و با استفاده از آخرین تکنولوژی روز ساخته شده برای بازرسی از کامیون‌های عبوری از این مرز استفاده می‌شود.

وی گفت: شیوه بازرسی از کامیون‌های وارداتی، صادراتی و ترانزیتی از گمرکات گیلان، به ویژه گمرک آستارا بر اساس شرایط، مقتضیات، امکانات و نوع کالا‌ها تغییر می‌کند.

برزگر با بیان اینکه شهرستان مرزی آستارا ۴ مرز شامل مرز ریلی، بندری و ۲ مرز زمینی دارد، افزود: روزانه به طور معمول بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ کامیون از مرز‌های زمینی آستارا تردد می‌کنند و ۳۵ واگن حاوی کالا‌های صادراتی، وارداتی و ترانزیتی در روز در این مرز تخلیه و بارگیری می‌شوند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=44817

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.