♥0

تمام مدارس دولتی «هیات امنایی» می‌شوند اما حق دریافت «پول» را ندارند

  • کد خبر : 47204
  • ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲
تمام مدارس دولتی «هیات امنایی» می‌شوند اما حق دریافت «پول» را ندارند

وزیر آموزش و پرورش گفت: همه مدارس کشور باید هیات امنایی شوند و هدف ما از این کار توسعه عدالت آموزشی و استفاده از ظرفیتهای موجود در محله، منطقه و استان ها برای ارتقاء و تقویت کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس است. هیچ مدرسه هیات امنایی حق گرفتن پول از دانش آموزان را ندارد.

علیرضا کاظمی در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و معلمان شهید؛ با اشاره به طرح کاهش تنوع مدارس که در دستور کار شورای عالی قرار دارد گفت: سیاست آموزش و پرورش کاهش تنوع مدارس است و برای اجرای این طرح تاکنون جلسات خوبی برگزار شده و به جمع بندی نسبتاً خوبی رسیده ایم.

وی افزود: اولین مدرسه‌ای که به معنای اختصاصی حذف خواهد شد، مدارس هیات امنایی است، مدارس هیئت امنایی که در حال حاضر به معنای عام وجود دارد، فقط اسم شان مدارس هیئت امنایی است از مردم پول دریافت می‌کنند و خدماتی ارائه نمی کنند.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در راستای مردمی سازی و استفاده از ظرفیت عظیم شبکه مردمی که این تجربه را در نهضت توسعه انجام شده است، در هر مدرسه یک هیئت امنا تشکیل می شود تا از ظرفیت‌های محله، منطقه و استان برای پشتیبانی و کمک به مدارس استفاده شود.

کاظمی تاکید کرد: همه مدارس کشور دارای هیئت امنایی به معنی واقعی خواهند شد، یعنی ظرفیت‌های بیرون از مدرسه باید در خدمت مدرسه قرار گیرد و این موضوع هیچ تضاد و تعارضی با انجمن اولیا و مربیان ندارد، انجمن اولیا و مربیان ظرفیت تربیتی مدرسه است.

وی اظهار کرد: همه مدارس کشور باید هیات امنایی شوند و هدف ما از این کار توسعه عدالت آموزشی و استفاده از ظرفیت های موجود در محله، منطقه و استان ها برای ارتقاء و تقویت کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس است.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: هیچ مدرسه هیات امنایی حق گرفتن پول از دانش آموزان را ندارد و حتما باید دانش آموزان در محدوده را بدون هیچ شرط و شروطی ثبت نام کنند.

کاظمی در ادامه گفت: باید بر کار مدارس غیردولتی نظارت مستمر و موثر انجام شده و با متخلفین برابر مقررات برخورد شود.

محمود امانی در جلسه شورای عالی آمــوزش و پرورش با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های دبیرخانه شورای عالی افزود: تمام تلاش ما و همکاران دبیرخانه شورای عالی تهیه و تدوین طرح ها و برنامه هایی است که بتواند موانع و محدودیت های نظام تعلیم و تربیت را بر طرف کرده و روند آن را بهبود بخشد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که دبیرخانه این شورا در دست بررسی و کارشناسی قرار دارد، طرح کاهش تنوع مدارس است. در این راستا آئین نامه مدارس هیات امنایی بازنگری و اصلاح شده است.

وی تاکید کرد: به منظور ارتقای عدالت آموزشی و تربیتی و افزایش دسترسی همگانی به خدمات آموزش و پرورش رایگان و باکیفیت و در راستای مردمی سازی نظام حکمرانی آموزش و پرورش، آیین نامه مدارس هیات امنایی بازنگری و تدوین شده است.

امانی اظهار کرد: هدف اصلی اصلاح آئین نامه مدارس هیات امنای؛ تقویت مدارس دولتی، ارتقای کیفیت آموزشی، تربیتی و مدیریتی مدارس، توسعه مشارکت های مردمی، تقویت نقش حامیان مدرسه، تحقق عدالت آموزشی، افزایش دسترسی به خدمات رایگان و باکیفیت، تقویت مدرسه محوری، افزایش اختیارات مدیریت مدرسه و اجرای الگوی فراگیر تشکیل هیأت امنا در تمام مدارس کشور می باشد.

وی ادامه داد: هیأت امنا مجموعه‌ای از افراد حامی و پشتیبان مدرسه است که با هدف ارتقای کیفیت مدرسه در زمینه‌های مختلف آموزشی، فرهنگی، ورزشی، علمی، تجهیزاتی، فناوری، زیباسازی، تعمیر و نگهداری، مالی، رفاهی و … در همه مدارس کشور تشکیل می‌شود.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: مطابق این آیین نامه، تمامی مدارس دولتی کشور در بازه زمانی مشخص که وزارت آموزش و پرورش تعیین می کند، دارای هیأت امنا خواهند شد.

در ادامه جلسه شورای عالی آئین نامه «فرصت های مطالعاتی، باز آموزی علمی و تحقیقاتی برای معلمان پژوهشگر» مورد بحث و بررسی قرار گرفت و کلیات آن به تصویب رسید.

بر اساس این آئین نامه؛ در راستای اجرای مفاد برنامه زیرنظام پژوهش و ارزشیابی نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۹۴۷ جلسه شورای عالی آموزش و پرورش و سایر مواد قانونی؛ کلیات آئین نامه «فرصت های مطالعاتی، باز آموزی علمی و تحقیقاتی برای معلمان پژوهشگر» به تایید این شورا رسید و مقرر شد با تشکیل یک کارگروه فنی و تخصصی، جزییات آن را مورد بررسی قرار داده و متن اصلی برای بررسی و تصویب نهایی به این شورا ارائه کنند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=47204

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.