♥0

احیای ذخایر آبزیان دریای خزر با رهاسازی بچه ماهیان

  • کد خبر : 11776
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۳
احیای ذخایر آبزیان دریای خزر با رهاسازی بچه ماهیان

شیلات گیلان برای بازسازی ذخایردریای خزر ۱۱۷میلیون قطعه بچه ماهی سفید در رودخانه‌ها و تالاب‌های استان رها کرده است.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ مدیرکل شیلات گیلان امروز با بیان اینکه رهاسازی بچه ماهیان از خرداد ماه شروع شده گفت: برای بازسازی ذخایر ماهیان سفید دریای خزرتا کنون ۱۱۷میلیون بچه ماهی در ۹رودخانه و ۲تالاب استان رها شده است.

عظیم مدبری با اشاره به اینکه رهاسازی بچه ماهیان تا اواسط شهریور ادامه دارد تصریح کرد: پیش بینی شده ۱۳۷میلیون قطعه بچه ماهی سفید در رودخانه‌های استان رهاسازی شود.

وی با اشاره به اهمیت بازسازی ذخایر دریای خزر افزود: این کار با هدف کمک به معیشت صیادان، تامین سبد اقتصادی کشور و پیشگیری از انقراض نسل ماهیان انجام می‌شود.

مدیرکل شیلات گیلان گفت: این بچه ماهیان در رودخانه‌های مناطق شرقی نظیر شلمانرود و خشکرود، مناطق مرکزی نظیر تالاب انزلی و سیاه درویشان و مناطق غربی نظیر رودخانه‌های چلوند، لمیر و حویق رهاسازی می‌شود.

تعاونی صیادی پره استان در تامین وسیله حمل و نقل بچه ماهیان با تجهیزات هوادهی در کنار شیلات گیلان است.

طبق آمار شیلات گیلان، ماهی سفید بیش از ۵۰درصد از صید و بیش از ۶۰درصد از درآمد صیادان گیلانی را به خود اختصاص می‌دهد.
حدود ۸۰درصد ماهیان دریای خزر رودکوچ هستند که برای تخم ریزی باید به رودخانه‌ها مهاجرت کنند، اما به دلیل برداشت بی رویه شن و ماسه، ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حاشیه رودخانه‌ها و از بین رفتن مسیر مهاجرت ماهیان، تخریب زیستگاه‌های طبیعی ماهیان باعث شده تا تکثیر بچه ماهی در مراکز بازسازی برای کمک به توسعه پایدار صید و صیادی یکی از اولویت‌های کاری شیلات شود.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=11776

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.