♥0

ماسک یکبار مصرف سه لایه، چند ساعت قابل استفاده است؟

  • کد خبر : 8288
  • ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
ماسک یکبار مصرف سه لایه، چند ساعت قابل استفاده است؟

فوق تخصص ریه و متخصص داخلی گفت: ماسک جراحی سه‌لایه به منظور استفاده روزانه ۳ تا ۴ ساعت قابل استفاده بوده و در صورت مرطوب شدن باید بلافاصله تعویض شود.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو ؛ حمید سهراب‌پور افزود: در حال حاضر ماسک‌های متعددی همچون ماسک جراحی دولایه، سه‌لایه، پارچه‌ای، ان ۹۵ و شماری از ماسک‌های پیشرفته به منظور مقابله با کووید-۱۰ در سراسر جهان استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: ماسک‌های یک‌بار مصرف سه‌لایه جراحی به منظور استفاده روزانه بهترین گزینه جهت جلوگیری از انتقال آلودگی است، اما حضور در اماکن عمومی پرازدحام و آلوده نظیر بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت ودرمان که آلودگی عفونی شدید است، مستلزم استفاده از ماسک پارچه‌ای بر روی این ماسک است.

ماسک پارچه‌ای باید به صورت روزانه شسته شود

این متخصص داخلی تاکید کرد: اما ماسک پارچه‌ای باید به صورت روزانه، پس از یک‌بار مصرف شسته شود، مرطوب نباشد و پس از شست وشو با اتو و… خشک و سپس استفاده شود.

سهراب‌پور همچنین با بیان اینکه ماسک باید بینی و دهان را به طور کامل بپوشاند، گفت: شستن ماسک یک‌بار مصرف نیز کارایی ماسک را از بین می‌برد و بنابراین باید به طور روزانه تعویض شود.

سهراب‌پور در ادامه با اشاره به ویروس هندی اظهار داشت: اکنون این ویروس در هندوستان به دلیل تراکم بالای جمعیتی جهش یافته و قدرت سرایت بیماری و میزان مرگ ومیر را افزایش داده و به دلیل ازدحام جمعیت و کمبود امکانات بهداشتی و درمانی تبدیل به یک فاجعه شده است.

وی با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی افزود: در حال حاضر مسئولین کشور باید با تدابیر مقرراتی از کنترل این ویروس به کشور جلوگیری و شهروندان نیز به طور جد پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا را رعایت کنند.

تاثیر مصرف الکل بر دستگاه تنفس  

این فوق تخصص ریه در ادامه در خصوص تاثیر مصرف الکل بر دستگاه تنفس نیز اظهار داشت: الکلی که در حال حاضر به عنوان ضدعفونی به کار برده می‌شود، برای اشخاص سالم عوارض خاصی نداشته اما می‌تواند برخی از عارضه‌های تنفسی را تشدید کند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال، استنشاق مواد شیمیایی در بیماران مبتلا به آسم می‌تواند راه تنفس را تحریک و علائم بیماری را تشدید کند، اما عوارض خاصی برای اشخاص سالم نخواهد داشت.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=8288

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.