♥0

آمریکا باید حق غنی‌سازی ایران را بپذیرد وگرنه مذاکرات شکست می‌خورد

  • کد خبر : 47080
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۱
آمریکا باید حق غنی‌سازی ایران را بپذیرد وگرنه مذاکرات شکست می‌خورد

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید ایران چند خط قرمز دارد و آمریکا باید حق غنی‌سازی ایران را بپذیرد وگرنه مذاکرات با شکست مواجه خواهد شد.

بهنام سعیدی دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره احتمال توافق ین ایران و آمریکا برای پایان جنگ گفت: ترامپ دوباره تهدید به بمباران کرده و این امر ناشی از تذبذب شخصیتی وی است، اما به هر حال دیپلماسی ادامه دارد چه در بحبوحه جنگ و چه حین آتش‌بس و الان توپ در زمین آمریکایی‌هاست چون ایران پیشنهادات خود را از طریق پاکستان داده و این آمریکایی‌ها هستند که باید پیشنهادات و شروط ایران را بپذیرند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس اظهار کرد: ایران چند خط قرمز دارد که حتما لحاظ می‌شود یکی بحث تنگه هرمز است چون فقط یک کشور در دنیا درباره تنگه هرمز تصمیم می‌گیرد و آن جمهوی اسلامی ایران است. نکته مهمتر حق غنی‌سازی ایران است که یک خط قرمز و غیرقابل مذاکره است و این حق را باید بپذیرند چون اگر نپذیرند مذاکرات با شکست مواجه خواهد شد.

این نماینده مجلس می‌گوید درخصوص بحث تحریم‌ها هم باید محاصره دریایی و هم تحریم‌های اولیه و ثانویه برداشته شود همچنین برگرداندن اموال بلوکه شده ما مهم است و این نکات باید در طرح‌ها و پیشنهاداتی که رد و بدل می‌شود رعایت شود چون قطع‌به‌یقین از خطوط قرمزمان عدول نخواهیم کرد.

دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: جبهه مقاومت یک جبهه بهم پیوسته است و ارتباطی ناگسستنی با یکدیگر دارند به‌ویژه حزب‎‌الله لبنان لذا هر اقدامی که انجام شود مطمئنا نباید بحث جبهه مقاومت نادیده گرفته شود.

سعیدی گفت: وقتی بحث آتش‎بس مطرح می‌شود یعنی باید در همه جبهه‌ها رعایت شود و برای جمهوری اسلامی ایران جبهه مقاومت از جایگاه بسیار رفیعی برخوردار است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=47080

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.