♥1

تشکیل قرار گاه ملی مسجد در گیلان

  • کد خبر : 42597
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸
تشکیل قرار گاه ملی مسجد در گیلان

مسئول ستاد امور مساجد گیلان از تشکیل قرارگاه ملی مساجد در استان خبر داد و گفت: حدود ۳ هزار و ۱۳۰ مسجد در استان شناسایی شده که از این مجموع ۲ هزار و ۲۵۰ مسجد در سامانه جامع مساجد کشور به ثبت رسیده است.

حجت الاسلام محمد محمدیان،  مدیر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و مسئول ستاد امور مساجد گیلان با اشاره به جایگاه مسجد در مکتب اسلام گفت : مسجد  درمکتب اسلام تنها مکان  و جایگاه برای عبادت فردی  نیست ، بلکه  یک پایگاه اجتماعی  شمرده می شود. 

مسئول ستاد امور مساجد گیلان با بیان اینکه مسجد کانون تعلیم و تربیت  است، افزود :  این مکان مقدس باید سنگر  مبارزه با تهاجمات فرهنگی  و مرکزحل مشکلات  اجتماعی هرمحله  و منطقه باشد.

حجت الاسلام محمدیان با تاکید بر اینکه جایگاه مسجد جهت ارتقاء  بارها مورد تاکید مقام معظم رهبری بود، تصریح کرد: اهمیت و ظرفیتی که این جایگاه دارد ایجاب می کند به جهت  هویت بخشی به مسجد   و توانمند سازی ارتقا جایگاه مسجد به دنبال سازماندهی امورات  آن برنامه ریزی های داشته باشیم.
وی اضافه کرد: باید سعی براین شود تا  مسجد از یک مکان منفعل به یک مکان فعال فرهنگی اجتماعی و سیاسی و اقتصادی  در آید، لذا برای این امر  نیازمند یک برنامه ریزی است،  در هر کاری آمایش سرزمینی و یک  نقشه ای در میدان  حائز اهمیت است.
حجت الاسلام محمدیان به آخرین آماری  ثبت مساجد اشاره کرد و گفت : حدود ۳ هزار و ۱۳۰ مسجد در استان شناسایی شده که از این مجموع  ۲ هزار و ۲۵۰ مسجد را توانستیم در سامانه جامع مساجد کشور در قرار گاه ملی مسجد ثبت کنیم.‌

وی از تشکیل قرار گاه ملی مسجد در استان اشاره کرد وافزود : از  اطلاعات جغرافیایی تا داشته های و هیئت امنای آن  مسجد در این  آمایش که  شکل گرفته است ثبت می شود. 

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=42597

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.