0

اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد

  • کد خبر : 39215
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از محصولات آرایشی فاقد مجوز را اعلام کرد.

برخی فرآورده های آرایشی و بهداشتی چشم از جمله ریمل و خط چشم با نام های تجاری مشخص، غیرمجاز بوده و فاقد مجوز بهداشتی هستند.

سازمان غذا و دارو از مردم خواست از خرید و استفاده از این محصولات خودداری کنند و در صورت مشاهده آنها در سطح بازار، موضوع را به مراجع ذی ربط گزارش دهند.

ریمل با نام های تجاری Sipershock Mascara، Long Lash Super Volume Mascara، Original Bell، Lash Plumping Mascara، Charm Color Italy Specialist و Curl Up Volume Mascara غیرمجاز هستند.

همچنین خط چشم های مایع با نام های تجاری Eye Liner، Liquid Deepliner Waterproof Matte، Eyeliner Make Up Black Long Lasting و Eyeliner نیز در فهرست محصولات غیرمجاز قرار دارند.

سازمان غذا و دارو تأکید کرد که محصولات معرفی شده در این اطلاعیه شامل مواردی با همین نام های تجاری بوده و محصولاتی که دارای پیشوند یا پسوند مشابه باشند، نیاز به بررسی جداگانه دارند. همچنین اگر فرآورده ای دارای برچسب اصالت و سلامت باشد، باید کنترل های لازم برای اطمینان از اصالت آن انجام شود.

سازمان غذا و دارو از معاونین غذا و داروی سراسر کشور خواست تا نسبت به جمع آوری این محصولات غیرمجاز از سطح بازار اقدام کنند و همکاری لازم را برای برخورد قانونی با متخلفان به عمل آورند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=39215

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۱۱
دی
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۱۱
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۱۱
دی
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۱۱
دی
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۱
دی
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۱۱
دی
شخم اولیه ۱۰ درصد شالیزار‌های گیلان

شخم اولیه ۱۰ درصد شالیزار‌های گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از شخم اولیه بیش از ۲۳ هزار هکتار از شالیزار‌های استان در قالب شخم زمستانه خبر داد.

۱۱
دی
کشف ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق از مغازه تعویض روغنی در صومعه سرا

کشف ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق از مغازه تعویض روغنی در صومعه سرا

فرمانده انتظامی شهرستان صومعه سرا از کشف بیش از ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق در بازرسی از یک واحد صنفی در این شهرستان خبر داد.

۱۱
دی
۷۴ درصد برق مصرفی استان مربوط به بخش‌های خانگی و صنایع است

۷۴ درصد برق مصرفی استان مربوط به بخش‌های خانگی و صنایع است

مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان با بیان اینکه بخش‌های خانگی و تجاری به میزان ۷۴ درصد بیشترین مصرف‌کننده برق استان هستند، گفت: با اجرای طرح پایش ادارات تاکنون بالغ بر٦٠٠ اخطار کتبی، ٢٠٠٠ پیامک هشدار، ٦٥٠٠ پیامک دعوت به رعایت الگوی مصرف و ٦٩ دستور قطع برق صادر شده است.