تیتر اخبار

آغاز صادرات محصولات باغی و کشاورزی از مجتمع بندری کاسپین آسمان گیلان تا پایان هفته بارانی است مدیران بانک‌هایی که در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن کوتاهی کرده‌اند، بازخواست شوند بهره برداری از ۵۰ طرح گردشگری در گیلان پلمب بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی طی ۵ماه گذشته در گیلان قطعی شدن نشان برنز شمشیرباز گیلانی در مسابقات آسیایی هانگژوی چین نجات مرد ۴۸ ساله از چاه در نقره دشت رشت گیلان صاحب بیشترین تعداد حقوق بگیر از صندوق بازنشستگی کشوری بارش باران از فردا در گیلان ثبت ۳ جشنواره گیلان در فهرست رویداد‌های گردشگری خنثی‌سازی ۳۰ انفجار همزمان در تهران و بازداشت ۲۸ تروریست ۵۰ درصد رشته‌های تحصیلی در مدارس برپایه مهارت محور میزان افزایش حقوق در ۱۴۰۳ مشخص شد پیشنهاد خواهر خواندگی رشت با لیماسول اخطار رییس کل دادگستری گیلان به سارقان تخصیص سهمیه نفت سفید خانوار‌های بدون گاز طبیعی در گیلان اتصال مدارس به اینترنت پرسرعت در اولویت وزارت ارتباطات خسارت ۹۸ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی گیلان نواخته شدن زنگ «مهر و ایثار» در مدارس گیلان سامانه ثبت سفارش کتاب‌های درسی همچنان فعال است

0

افزایش نرخ حمل و نقل درون شهری تا سقف ۲۰ درصد

  • کد خبر : 364
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
افزایش نرخ حمل و نقل درون شهری تا سقف ۲۰ درصد

نماینده عالی دولت در استان گیلان تأکید کرد: نظارت‌های بازرسان از عرضه کالا در بازار، باید ملموس و بازرسی‌ها ، بدون وقفه و با جدیت استمرار یابد تا هیچ کمبودی از بابت کالاهای اساسی نباشد.

به نقل از پایگاه خبری گیلان پیشرو، ارسلان زارع در جلسه مشترک کارگروه تنظیم بازار و کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات استان اظهار داشت: باید نظارت بر بازار و حفظ تعادل، به صورت مستمر مورد توجه قرار گرفته و گشت های نظارتی مشترک از سوی دستگاه‌های مرتبط انجام شود.

وی ادامه داد: روند نظارت و بازرسی ها باید به گونه ای باشد که کمبودی در کالاهای اساسی احساس شود.

نماینده عالی دولت در گیلان به انجام حدود ۱۵۴ هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی از اماکن توزیع کالا در استان از ابتدای سال تاکنون اشاره و بیان کرد: لازم است گزارش اجرای بازرسی‌های مذکور از طریق رسانه ها به اطلاع مردم رسانده شود ضمن آنکه تشویق اصناف رعایت کننده معیارها و برخورد با واحدهای متخلف که بر تخلف خود اصرار می ورزند، همزمان انجام گیرد.

وی با اشاره به تلاش دشمنان برای بر هم زدن نظم عمومی با نشر شایعه‌هایی بی‌اساس گفت: در مقاطعی ازجمله زمان شیوع کرونا، در برخی کالاهای بهداشتی کمبودهایی وجود داشت که با کوشش و جدیت فعالان اقتصادی، به خودکفایی رسیده ایم.

 زارع در بخش دیگری از سخنانش به افزایش ۲۴ درصدی جوجه ریزی در استان طی ماه‌های مرداد و شهریور سالجاری اشاره و اضافه کرد: میزان تولید مرغ در استان، ۱۷۷ هزار تن است و به سبب آنکه گیلان از قطب های بزرگ تولید مرغ در کشور است، قیمت این محصول نسبت به دیگر نقاط کشور، پایین‌تر است.

استاندار گیلان همچنین تأکید کرد که سازمان‌های جهاد کشاورزی و صمت همچنان در تأمین نهاده های طیور، از تولید کنندگان حمایت کنند البته دامپزشکی هم باید نظارت جدی در اجرای این فرایند داشته باشد.

وی به افزایش نرخ حمل و نقل درون شهری در شهرستان های مختلف استان اشاره و خاطرنشان کرد: پیشنهاد دبیرخانه مبنی بر افزایش تا سقف حداکثر ۲۰ درصد توسط ستاد تنظیم بازار ابلاغ شود.

وی تاکید کرد: در حوزه نظارت و تعزیرات باید حضور ناظران در بازار ملموس و در برخورد با جرائم محرز، احکام از بازدارندگی کافی برخوردار باشند.

نماینده عالی دولت در گیلان از درج نشدن قیمت روی محصولات از سوی برخی صنوف انتقاد کرد و گفت: لازم است با همکاری اتحادیه ها این معضل رفع شود.

در این جلسه گزارش هایی از وضعیت بازار و اقدامات صورت گرفته به منظور تامین کالاهای مورد نیاز مردم، طرح ساماندهی کشتارگران، وضعیت تامین و توزیع مرغ و گوشت، ذخیره‌سازی کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی، وضعیت گندم و کیفیت آن، ارائه و نیز آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده‌های تخلف های واصله از سوی اتاق اصناف و سازمان صمت توسط تعزیرات حکومتی بیان شد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=364

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۳
مهر
آغاز صادرات محصولات باغی و کشاورزی از مجتمع بندری کاسپین

آغاز صادرات محصولات باغی و کشاورزی از مجتمع بندری کاسپین

در مسیر تنوع بخشی به مسیرهای مبادلاتی با اوراسیا، صادرات محصولات باغی و کشاورزی با استفاده از کانتینرهای یخچالی از مجتمع بندری کاسپین آغاز شد.

۰۳
مهر
آسمان گیلان تا پایان هفته بارانی است

آسمان گیلان تا پایان هفته بارانی است

مدیر کل هواشناسی گیلان: آغازین روز‌های پاییز در استان با بارش باران متناوب و کاهش تدریجی دما همراه است.

۰۳
مهر
بهره برداری از ۵۰ طرح گردشگری در گیلان

بهره برداری از ۵۰ طرح گردشگری در گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان: با بهره برداری از ۵۰ طرح گردشگری دراستان برای ۵۰۰ نفر شغل ایجاد شده است.