♥0

۱۲ درصد از جمعیت شهرستان رشت دز اول واکسن را تزریق نکرده‌اند!

  • کد خبر : 17680
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۴
۱۲ درصد از جمعیت شهرستان رشت دز اول واکسن را تزریق نکرده‌اند!

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت گفت: از تعداد ۵۳۷ هزار نفر جمعیت شهری، تعداد ۷۷ هزار نفر تا امروز دز یک واکسن را تزریق نکرده‌اند و همچنین از جمعیت ۲۳۰ هزار نفری روستایی، تعداد ۴۹۷۰۰ نفر تا امروز تزریق واکسن را نداشته‌اند. یقینا در زمان شیوع سویه جدید ویروس کرونا، افراد واکسن نزده ناقلین به واکسن زده‌ها خواهند بود.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ حمیدرضا امام‌پناهی در جلسه ستاد کرونای شهرستان رشت که در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به گزارش ثبت سویه جدید کرونا در کشور همه باید تلاش کنند تا تزریق دز سوم واکسن با سرعت بیشتری انجام شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت با اشاره به روند مطلوب واکسیناسیون تاکنون با همت و تلاش نیروهای شبکه بهداشت، بسیجی و نظامی، افزود: خوشبختانه استان در تزریق دز اول و دوم همچنان در سطح کشور پیشتاز است و این موضوع در رابطه با تزریق دز سوم هم صدق می‌کند.

رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت با اشاره به نقش واکسن در ایمنی افزایی، گفت: سرکشی‌های دوره‌ای از مدارس با هدف نظارت بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بسیار مهم است، تزریق واکسن در بین دانش‌آموزان باید با نگاه ترویج و حفظ سلامتی فرزندان باشد لذا باید به گونه‌ای عمل شود تا دانش‌آموزان و والدین آن‌ها جهت تزریق واکسن تشویق شوند.

وی با اشاره به اینکه هنوز ۱۲ درصد از جمعیت شهرستان رشت دز اول واکسن را تزریق نکرده‌اند، ادامه داد: باید با کمک هم بتوانیم این بخش از جامعه که نقش موثری در حفظ سلامت جامعه دارند، جهت تزریق واکسن تشویق کنیم؛ همچنین در بخش صنوف نظیر هایپر مارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای بهتر است در بدو ورود کارت واکسن دریافت شود تا تذکر و تلنگری برای واکسن نزده‌ها باشد.

امام‌پناهی با بیان اینکه اصناف ما در دوران کرونا ضررهای جبران ناپذیر بسیاری دیدند، اضافه کرد: در مجموعه‌های اقامتی و سالن‌های پذیرایی کارت واکسن مدعوین و مهمانان ملاک عقد قرارداد باشد.

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت با اشاره به ضرورت نظارت بر اجرای طرح نسخه الکترونیک در سطح داروخانه‌ها، مطب پزشکان، درمانگاه‌ها و…، بیان کرد: در طرح نسخه الکترونیکی داروخانه‌ها نباید برای تحویل دارو از افراد کارت ملی دریافت کنند بلکه فقط شماره ملی کافی است.

رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت گفت: درحال حاضر ۸۴ نفر در سطح شهرستان بستری می‌باشند که کاهش ۱۵ نفری نسبت به هفته گذشته داشته و همچنین آمار پذیرش روزانه سطح شهرستان ۲۵ نفر و آمار فوتی‌های کرونایی در سطح شهرستان به صفر رسیده است.

وی ادامه داد: کل بستری‌های کرونایی از ابتدا تا امروز در شهرستان رشت تعداد ۳۴۴۹۱ نفر و کل فوتی‌های کرونایی در سطح شهرستان تعداد ۴۳۴۱ نفر می‌باشد.

امام‌پناهی تصریح کرد: با توجه به آمار جدید اعلامی وزارت بهداشت، شاهد افزایش آماری جمعیت بالای ۱۲ سال شهرستان که در سامانه سلامت ثبت شده، ۸۴۵ هزار و ۳۸۲ نفر اعلام شده که مطابق آمار جدید تعداد ۷۴۸ هزار نفر معادل ۸۸.۵ درصد تزریق دز یک و تعداد ۶۸۵ هزار نفر معادل ۸۱.۱ درصد تزریق دز دوم و تعداد ۵۲ هزار نفر معادل ۶ درصد تزریق دز سوم را در شهرستان داشته‌اند.

رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت در خصوص آمار واکسن نزده‌ها ادامه داد: از تعداد ۵۳۷ هزار نفر جمعیت شهری، تعداد ۷۷ هزار نفر تا امروز دز یک واکسن را تزریق نکرده‌اند و همچنین از جمعیت ۲۳۰ هزار نفری روستایی، تعداد ۴۹۷۰۰ نفر تا امروز تزریق واکسن را نداشته‌اند. یقینا در زمان شیوع سویه جدید ویروس کرونا، افراد واکسن نزده ناقلین به واکسن زده‌ها خواهند بود و این برای عموم مردم ایجاد مشکل خواهد کرد.

وی افزود: امروز در سطح شهرستان رشت ۲۱۱ واکسیناسیون فعال می‌باشد، از این تعداد ۱۸۵مرکز روستایی بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است.
امام‌پناهی خاطرنشان کرد: آمار مربوط به واکسیناسیون نوجوانان بین ۱۲ تا ۱۸ سال در تزریق دز اول ۵۹ هزار و ۸۲۷ نفر معادل ۸۶ درصد و در تزریق دز دوم ۵۱ هزار و ۱۹۷ نفر معادل ۷۳ درصد در سطح شهرستان می‌باشد.

سرپرست فرمانداری شهرستان رشت گفت: از زمان آغاز اجرای طرح ضربتی واکسیناسیون توسط شبکه بهداشت شهرستان تا امروز تعداد یک میلیون و ۵۰۰ هزار واکسن تزریقی در شهرستان رشت که از این تعداد ۶۰۰ هزار دز واکسن با همت بسیج و سپاه تزریق شده است که حکایت از حضور جهادی و همیشگی این عزیزان در میدان خدمت به مردم دارد.
وی اضافه کرد: با توجه به استقبال خوب مردم در حاشیه شهر و روستا از اتوبوس‌های سیار واکسیناسیون، ضرورت دارد تعداد اتوبوس‌های موجود در راستای لکه گیری واکسیناسیون افزایش پیدا کند.

رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت بیان کرد: در هفته گذشته تعداد ۹۸۱ واحد صنفی بازدید به عمل آمده که از این تعداد ۱۴ اخطار و تعداد ۷ واحد صنفی به دلیل‌عدم رعایت پروتکل‌ها پلمب شده‌اند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=17680

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

فرمانده انتظامی رشت از کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت خارجی قاچاق به ارزش حدود ۸ میلیارد تومان در بخش خشکبیجار این شهرستان خبر داد.

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.