♥0

امسال بیش از ۵۰ میلیون دلار کیف و کفش به خارج صادر شد

  • کد خبر : 17480
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۲
امسال بیش از ۵۰ میلیون دلار کیف و کفش به خارج صادر شد

علی رسولیان شامگاه چهارشنبه در حاشیه گشايش دوازدهمین نمایشگاه صنعت کیف، کفش، ماشین آلات، مواد اولیه و محصولات پوست و چرم در مشهد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: صنعت کفش و چرم اشتغال بسیار بالایی ایجاد می‌کند و برابر بررسی‌های انجام شده در بین ۷۱ رسته شغلی، کیف و کفش چهارمین اشتغال را به خود اختصاص داده است.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ معاون وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: طی هفت ماه نخست امسال ۵۰ میلیون دلار محصولات کیف و کفش از کشور صادر شده و در این زمینه صادرات رو به افزایش است.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی رسولیان در حاشیه گشايش دوازدهمین نمایشگاه صنعت کیف، کفش، ماشین آلات، مواد اولیه و محصولات پوست و چرم در مشهد در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: صنعت کفش و چرم اشتغال بسیار بالایی ایجاد می‌کند و برابر بررسی‌های انجام شده در بین ۷۱ رسته شغلی، کیف و کفش چهارمین اشتغال را به خود اختصاص داده است.

وی اضافه كرد: خوشبختانه میزان واردات کیف و کفش در طول سالیان گذشته به شدت کاهش یافته و نزدیک به صفر شده است که جای خوشحالی دارد.

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ايران ادامه داد: تولید کنندگان توانمندی در صنعت كفش كشور حضور دارند كه برای توسعه صادرات آن بايد به همه بخش‌های این صنعت در هشت مرحله زنجیره کفش، از جمله طراحی، تولید، برندینگ و بازار توجه کرد تا متناسب با خواست و نياز مشتریان داخلي و خارجي تولید انجام شود.

رسولیان تصريح كرد: با حمایت‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی در قالب خوشه‌های صنعتی و ارائه آموزش‌های مختلف در جهت تخصصی کردن تولید کفش، پنج خوشه صنعتی کفش در کشور تکمیل و جانی دوباره به این صنعت داده شده است.

وی اظهار داشت: همچنين با اختصاص مشوق‌های لازم برای استقرار در شهرک‌های صنعتی، واگذاری کارگاه تولیدی یا ایجاد شهرک‌های صنفی تخصصی با مشارکت اتحادیه‌ها و بخش خصوصی، حمایت‌های لازم از صنعت كيف و كفش صورت مي‌گيرد.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت افزود: اين صنعت دارای توانمندی‌های انساني و فنی بسیار بالا و همچنین منابع کافی است و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی نيز وظيفه خود مي‌داند از فعالان صنعت کفش حمایت‌های لازم را برای تأمین مواد اولیه و توسعه صادرات محصولات به‌عمل آورد.

رسوليان اضافه كرد: برگزاری نمایشگاه كيف و کفش فرصت مناسبی است تا نیازهای داخلی کشور در این صنعت شناسایی و از این فرصت برای توسعه صادرات تولیدات داخلی بهره گرفته شود.

وي همچنین به برنامه جامع وزارت صنعت، معدن و تجارت برای احیاء واحدهای تولیدی راکد در کشور نيز اشاره کرد و ادامه داد: از ابتدای امسال تا كنون یک هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی راکد در داخل و خارج شهرک‌ها و نواحی صنعتی به چرخه تولید بازگشته‌ و اين روند اميدبخش همچنان ادامه دارد.

دوازدهمین نمایشگاه صنعت کیف، کفش، ماشین آلات، مواد اولیه و محصولات پوست و چرم در مشهد از امشب آغاز به کار کرد و تا ۲۷ آذر به کار خود ادامه می‌دهد.

این نمایشگاه به مساحت ۶ هزار مترمربع و با ۹۷ غرفه در محل دائمي نمایشگاه‌هاي بین‌المللی مشهد گشایش یافته و از ساعت ۱۵ تا ۲۰ برای بازدید کنندگان داير است.

در این نمایشگاه غرفه‌هایی از استان‌های تهران، زنجان، اصفهان، آذربایجان شرقی، همدان و قم نیز حضور دارند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=17480

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.