♥0

۱۵ خانه روستایی در استان گیلان افتتاح می شود

  • کد خبر : 1040
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
۱۵ خانه روستایی در استان گیلان افتتاح می شود

مدیرکل ورزش و جوانان گیلان با اشاره به بهره برداری از ۱۵ خانه روستایی همزمان با هفته تربیت بدنی در این استان، گفت: با بهره برداری از این تعداد، خانه های روستایی گیلان به ۹۸ عدد می رسد.

به نقل از پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ مریم بخشی در دومین نشست شورای عالی ورزش‌های همگانی گیلان که عصر سه شنبه در سالن الغدیری استانداری این استان برگزار شد ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی، ورزش را عاملی تأثیرگذار در ایجاد نشاط اجتماعی دانست.

مدیرکل ورزش و جوانان گیلان از افتتاح ۱۵ خانه روستایی در هفته تربیت بدنی خبر داد و گفت: با بهره برداری از این تعداد، خانه‌های روستایی گیلان به ۹۸ عدد خواهد رسید و در تلاش هستیم تا پایان امسال پنج مکان ورزشی جدید در استان گیلان به بهره برداری برسد.

وی با اشاره به اینکه ۷۵ هزار متر به مساحت اماکن ورزشی استان گیلان اضافه شده است، افزود: گستره فعالیت اماکن ورزشی منجر به افزایش سه صدم درصدی سرانه ورزشی در گیلان شده است.

بخشی با بیان اینکه شش پروژه ورزشی و یک خانه جوان در شش ماه نخست امسال به بهره برداری رسیده است، اظهار داشت: گیلان میزبان ۱۳ رویداد بین المللی ورزشی در چند سال اخیر بوده است.

وی با بیان اینکه فدراسیون همگانی جمهوری اسلامی طرح ملی شهرهای فعال را در چند استان کشور فعال کرده است، گفت: در تلاش هستیم هیأت ورزش همگانی گیلان در این طرح فعال شود تا به افزایش سرانه این رشته کمک کنند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=1040

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.

۰۶
مهر
قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۶ مهر ۱۴۰۵

قیمت سکه و طلا امروز در بازار رشت.

۰۶
مهر
هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

هر سود بالایی فرصت سرمایه‌گذاری نیست

رئیس پلیس فتا گیلان نسبت به فعالیت کلاهبرداران در قالب طرح‌های پانزی و وعده سود‌های بالا و تضمینی هشدار داد.