♥0

لزوم رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی در آزمون حضوری

  • کد خبر : 8938
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴
لزوم رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی در آزمون حضوری

استاندار گفت: لازم است در فرآیند امتحانات پایه‌های تحصیلی نهم و دوازدهم اشاره و بیان کرد: لازمست در این فرآیند، توصیه‌های بهداشتی به طور کامل رعایت شود.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیش رو ، استاندار در نشست شورای آموزش و پرورش گیلان با گرامیداشت سوم خرداد سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی رشادت‌های رزمندگان گفت: نسل امروز بیش از گذشته، نیاز به معرفی آرمان‌های شهدا و ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت دارد. 

ارسلان زارع بر لزوم تبیین مفاهیمی همچون شهادت، ایثار و فداکاری در گستره وسیع‌تری برای دانش‌آموزان تأکید و تصریح کرد: یکی از راه‌های فهم بیشتر این مفاهیم، مطالعه دقیق زندگی و سیره شهداست و خوشبختانه متولیان امر تعلیم و تربیت با اقدامات اثرگذار، به این موضوع اهتمام ویژه دارند.

وی، دوران دانش‌آموزی را تأثیرگذارترین دوره زندگی انسان و مدرسه را سنگ بنای تحول در آدمی دانست و خاطرنشان کرد: دوران دفاع مقدس نیز یک مدرسه بود که ارزش‌های والایی را به ما آموخت و باید این درس‌ها را به نسل‌هایی که آن دوران را درک نکرده‌اند، با ظرافت منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه دومین سال تحصیلی کرونایی مدارس در حالی پشت سر گذاشته می‌شود که موضوع سلامت فرزندان کشورمان همواره محور تصمیم گیری هاست، گفت: بحمدالله در راستای توسعه و بالندگی کشور، فرآیند آموزش بدون وقفه استمرار یافت و بار دیگر در روز‌های پایانی سال تحصیلی، تلاش‌های ایثارگرانه معلمان را ارج می‌نهیم.

استاندار گیلان به مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر برگزاری حضوری امتحانات پایان سال تحصیلی پایه‌های نهم و دوازدهم اشاره کرد و افزود: نظارت‌های سختگیرانه برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تأمین سلامت دانش آموزان نیازمند مشارکت خانواده‌ها و همکاری آنان با اولیاء مدارس است.

ارسلان زارع همچنین به ایجاد آسیب‌های روحی ناشی از کرونا و ضرورت برنامه ریزی مدون برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان بعد از پایان امتحانات سال تحصیلی تأکید کرد و گفت: در این خصوص، تولید برنامه‌های متنوع و مفرح و استفاده از بستر فضای مجازی و شبکه شاد باید در دستور کار باشد.

وی در خاتمه سخنانش به قرارداشتن در آستانه مهمترین رویداد سیاسی-اجتماعی سال جاری یعنی برگزاری انتخابات اشاره کرد و افزود: مشارکت حداکثری در انتخابات مورد انتظار رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری، بزرگان نظام و دلسوزان انقلاب اسلامی است و در این راستا باید بستر شورآفرینی رأی اولی‌ها و حضور جوانان فراهم شود.

در این جلسه گزارشی از وضعیت آموزش استان در شرایط کرونایی، برنامه‌های اجرا شده در هفته بزرگداشت مقام معلم و هفته معرفی مشاغل ارائه شد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=8938

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.