♥0

عزم جدی برای تامین اعتبار و تکمیل تنها بیمارستان جنرال گیلان

  • کد خبر : 49554
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۴
عزم جدی برای تامین اعتبار و تکمیل تنها بیمارستان جنرال گیلان

استاندار گیلان با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت، تأمین منابع مالی و رفع موانع اجرایی این پروژه را ضروری دانست و گفت: باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی و استانی، روند تکمیل تنها بیمارستان جنرال گیلان شتاب گیرد.

هادی حق‌شناس در نشست بررسی آخرین وضعیت احداث بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان رشت که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی برگزار شد، بر ضرورت شتاب‌بخشی به مراحل پایانی این پروژه تاکید کرد و گفت: بیمارستان لاکان به پیشرفت فیزیکی ۹۴ تا ۹۵ درصدی رسیده؛ این پروژه در مراحل پایانی قرار دارد و باید با تأمین به‌موقع اعتبار، رفع موانع اجرایی و هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول، شرایط لازم برای تکمیل آن فراهم شود.

وی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های بیمارستانی گیلان، افزود: این استان علاوه بر جمعیت ساکن، سالانه میزبان میلیون‌ها مسافر و گردشگر است و حضور این جمعیت شناور، فشار مضاعفی بر مراکز درمانی وارد می‌کند؛ از این رو، تکمیل بیمارستان یک ضرورت برای استان است.

استاندار گیلان بیان کرد: این بیمارستان از یک سو پاسخگوی نیازهای درمانی مردم استان خواهد بود و از سوی دیگر، ظرفیت نظام سلامت گیلان را برای ارائه خدمات به مسافران و گردشگران افزایش می‌دهد؛ بنابراین تخصیص اعتبار به این پروژه باید با نگاه ویژه و متناسب با اهمیت راهبردی آن انجام شود.

حق شناس با قدردانی از پیگیری‌های وزارت راه و شهرسازی، سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، به‌ویژه نمایندگان شهرستان رشت، گفت: هماهنگی‌های انجام شده موجب پیشرفت مناسب پروژه شده و اکنون باید همه ظرفیت‌ها برای تکمیل پنج درصد باقی‌مانده آن به‌کار گرفته شود.

وی طولانی شدن زمان اجرای طرح‌های عمرانی را یکی از عوامل اصلی افزایش هزینه‌ها دانست و تصریح کرد: افزایش قیمت مصالح، تجهیزات و نرخ ارز، هزینه تمام شده پروژه‌ها را به طور مستمر افزایش می‌دهد و ادامه این روند، موجب نارضایتی کارفرما، پیمانکار و مردم می‌شود.

استاندار گیلان با اشاره به آغاز عملیات اجرایی بیمارستان لاکان از سال ۱۳۹۳ افزود: طولانی شدن روند اجرای پروژه و افزایش هزینه‌ها، مطالبات پیمانکار را از برآوردهای اولیه فراتر برده است؛ بنابراین باید با استفاده از همه ظرفیت‌های قانونی، اعتباری و اجرایی، منابع مورد نیاز تأمین و از تحمیل هزینه‌های بیشتر جلوگیری شود.

حق‌شناس تأکید کرد: هرگونه تأخیر، علاوه بر افزایش هزینه‌های پروژه، بهره‌مندی مردم از این زیرساخت مهم درمانی را نیز به تعویق می‌اندازد؛ از این ‌رو، تأمین منابع مالی و رفع موانع باقی‌مانده باید با جدیت در دستور کار دستگاه‌های مسئول قرار گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی نیز بیمارستان لاکان را یکی از پروژه‌های مهم زیرساختی حوزه سلامت گیلان دانست و گفت: روند اجرای این پروژه به صورت مستمر مورد بازدید و بررسی قرار دارد و رفع موانع آن با همکاری دستگاه‌های مسئول پیگیری می‌شود.

علی نوذرپور افزود: استفاده از منابع پیش‌بینی شده در بودجه، تسهیلات بانکی و ظرفیت‌های تکمیلی تأمین مالی می‌تواند روند اجرای پروژه را سرعت بخشد و پیگیری‌های لازم برای هدایت این منابع به مراحل نهایی ساخت بیمارستان انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، وی همچنین بر تعیین تکلیف زیرساخت‌های جانبی و فراهم شدن شرایط مناسب برای ادامه فعالیت پیمانکاران تأکید کرد و گفت: با تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و تأمین منابع مورد نیاز، می‌توان عملیات اجرایی بخش‌های باقی‌مانده پروژه را شتاب بخشید.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=49554

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۲۳
مهر
هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با کارت عروسی جعلی

هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با کارت عروسی جعلی

رئیس پلیس فتا استان گیلان درباره ترفند مجرمان سایبری برای کلاهبرداری با ارسال کارت عروسی جعلی هشدار داد و از شهروندان خواست پیش از باز کردن لینک‌های دریافتی، از معتبر بودن آنها اطمینان حاصل کنند.

۲۳
مهر
توجه نکردن به جلو، عامل ۳۵ درصد تصادف‌ها در گیلان

توجه نکردن به جلو، عامل ۳۵ درصد تصادف‌ها در گیلان

رئیس پلیس راه گیلان با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون، توجه نکردن به جلو عامل ۳۵ درصد تصادف‌ها در استان است، بر ضرورت توجه کامل رانندگان به مسیر حرکت هنگام رانندگی تأکید کرد.

۲۳
مهر
دادستان تالش: ۱۲ نفر در ارتباط با پرونده مالی بازداشت شدند

دادستان تالش: ۱۲ نفر در ارتباط با پرونده مالی بازداشت شدند

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تالش از تفهیم اتهام به ۱۲ نفر در ارتباط با پرونده مالی ۱۰.۵ میلیون دلاری موسوم به FNDK و صدور قرار بازداشت موقت برای آنان خبر داد.