♥0

ساخت واکسن با کمک دانشمندان ایرانی و خرید آن از خارج از کشور در دستور کار است

  • کد خبر : 2988
  • ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۸
ساخت واکسن با کمک دانشمندان ایرانی و خرید آن از خارج از کشور در دستور کار است

جلسه کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا عصر سه شنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور تشکیل شد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛رئیس جمهور گفت: ستاد ملی برای مهار کرونا تلاش های خود را با دو اولویت هدف گذاری کرده است. اولویت نخست، اجرای پروتکل ها و مراقبت های اجرایی در غربالگری و فاصله گذاری هوشمند به عنوان تضمین شده ترین راه است که علائم مثبت آن را در کنترل موج جدید شاهد بودیم.

دکتر روحانی اولویت دوم را تامین و تهیه واکسن دانست و افزود: مقدمات و مسیر ساخت این واکسن با اتکا به توانایی دانشمندان و مراکز تخصصی داخلی فراهم شده و تهیه و خرید آن از خارج از کشور نیز در دستور کار است.

وی با اشاره به مانع تراشی های دولت ترامپ در تامین نیازهای ضروری مردم از جمله واکسن اظهارداشت: این رفتار غیرقانونی و ضد بشری دولت ترامپ به عنوان یک اقدام ننگین در ذهن و خاطر جهانیان خواهد ماند.

رئیس جمهور تاکید کرد: همانگونه که توانستیم جنگ اقتصادی را مهار کنیم، از این مانع نیز عبور خواهیم کرد و لذا مردم باید بدانند همه دستگاه ها و بخش های مختلف در دولت، برای تهیه واکسن مطمئن و تضمین شده، تلاش خواهند کرد.

در این جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در خصوص نحوه اجرای محدودیت ها و طرح جامع و تاثیرات آن گزارشی ارائه داد.

رئیس جمهور با تاکید بر نتایج حاصل شده از اجرای این مرحله از محدودیت ها گفت: تبدیل وضعیت شهرهای قرمز به نارنجی در اثر مراعات مردم و مراقبت های انجام گرفته جای خرسندی دارد اما باید نسبت به برخی شهرها با وضعیت نارنجی که شکننده و لب مرز است مراقبت شود تا مجددا ناگزیر نشویم محدودیت های شدید وضع کنیم که به کسب و کارها و سلامت مردم آسیب وارد شود.

دکتر روحانی با اشاره به نزدیک بودن شب یلدا از قرارگاه عملیاتی خواست که با تمهیدات ویژه و اتخاذ برنامه های موثر نسبت به نگرانی های موجود در خصوص احتمال شیوع بیماری در اثر گردهمایی و دورهمی های خانوادگی در این شب، اقدامات موثر را انجام دهد.

مهمترین تصمیمات جلسه امروز، تلاش برای تهیه هر چه سریع‌تر واکسن مورد تایید سازمان بهداشت جهانی و توزیع آن بر اساس اولویت‌ها در کشور و نیز تمرکز جدی‌تر بر تولید واکسن در داخل کشور بنا بر تاکید رئیس جمهور بود.

در این جلسه همچنین مقرر شد ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد در همه شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی الزامی شود.

حاضران در جلسه با قدردانی از مردم برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و خارج شدن ۱۲۶ شهر از مجموع ۱۶۰ شهر دارای وضعیت قرمز و تبدیل وضعیت آنها به نارنجی تاکید کردند که اجرای پروتکل‌های بهداشتی با توجه به در پیش بودن فصل زمستان بیشتر از گذشته ضرورت دارد و مردم باید از دورهمی‌ها و میهمانی‌های خانوادگی به ویژه در شب‌هایی مثل شب یلدا پرهیز کنند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=2988

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.