♥0

راه‌اندازی سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» در گیلان

  • کد خبر : 46770
  • ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۰
راه‌اندازی سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» در گیلان

سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» با هدف پیگیری مطالبات مردمی، ارتقای شفافیت و ثبت شکایت فوری از عملکرد نظام اداری امروز در گیلان راه اندازی شد.

سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» امروز با حضور کامل داودی رئیس مرکز ملی بازرسی، ارتقای سلامت اداری و فوریت‌های اداری سازمان مدیریت و برنامه ریزی، هادی حق‌شناس استاندار گیلان و علیرضا نورانی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان راه‌اندازی شد.

کامل داودی رئیس مرکز ملی بازرسی، ارتقای سلامت اداری و فوریت‌های اداری سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این مراسم با اشاره به مأموریت این سامانه در تسریع رسیدگی به مطالبات مردمی، گفت: «فواد ۱۲۸» بستری برای دریافت، پیگیری و پاسخگویی فوری به درخواست‌ها و گزارش‌های مردم در حوزه خدمات اداری است و موارد اعلامی را تا حصول نتیجه دنبال می‌کند.

وی «فواد ۱۲۸» را ابزاری مؤثر برای تقویت سلامت اداری و افزایش شفافیت دانست و گفت: این سامانه با هدف کاهش زمان رسیدگی، حذف کاغذبازی‌های اداری و ارتقای رضایتمندی مردم طراحی شده است.

استاندار گیلان نیز در این آیین، راه‌اندازی این سامانه را گامی در جهت بهبود نظام پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد و گفت: با استقرار «فواد ۱۲۸»، روند رسیدگی به درخواست‌های مردمی کوتاه‌تر شده و نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها با دقت بیشتری انجام می‌شود.

سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» پیش از این در استان‌های قزوین، البرز، تهران، همدان و مازندران به بهره‌برداری رسیده و استان گیلان به عنوان ششمین مقصد به این سامانه متصل شده است.

این سامانه با هدف ایجاد مسیر مستقیم ارتباط مردم با نظام اداری، امکان ثبت و پیگیری فوری درخواست‌ها و گزارش‌ها را فراهم کرده و دستگاه‌های اجرایی را ملزم به پاسخگویی در زمان مقرر می‌کند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=46770

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.