♥0

۳۷۵ داوطلب انتخابات شوراهای شهر در گیلان رد صلاحیت شدند

  • کد خبر : 7934
  • ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۴
۳۷۵ داوطلب انتخابات شوراهای شهر در گیلان رد صلاحیت شدند

سخنگوی هیئت نظارت بر ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گیلان گفت: مجموعاً ۳۷۵ داوطلب انتخابات شوراهای شهر در گیلان رد صلاحیت شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ جبار کوچکی نژاد با اشاره به آخرین وضعیت بررسی صلاحیت داوطلبین ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در گیلان به فارس اظهار کرد: فعلاً بررسی صلاحیت داوطلبان شوراهای شهرهای گیلان در هیئت نظارت بر ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا طی دو مرحله به اتمام رسیده است.

وی با بیان اینکه ۳۷۵ داوطلب انتخابات شوراهای شهرهای گیلان رد صلاحیت شده‌اند، افزود: از یک هزار و ۷۵۹ داوطلبی که در ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهرهای گیلان ثبت‌نام کرده بودند حدود ۲۷۰ نفر رد صلاحیت، ۲۲ نفر نیز انصراف و همچنین ۸۳ داوطلب در هیئت اجرای شهرستان‌های رد صلاحیت شده بودند.

سخنگوی هیئت نظارت بر ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گیلان در بیان جزئیات بیشتری از شمار رد صلاحیت شدگان، گفت: رد صلاحیت شدگان غالباً از اعضای شوراهای شهرهای فعلی هستند که صلاحیت ورود برای دوره بعدی انتخابات را پیدا نکرده‌اند.

کوچکی نژاد در پاسخ به اینکه رفتار هیئت نظارت در برابر برخی‌ها که نهایت فشار را برای اخذ صلاحیت جهت ورود به انتخابات شوراهای شهر وارد کرده اند، چیست، تصریح کرد: افرادی که در هیئت‌های نظارت شهرستانی رد شده‌اند بسیار بعید به نظر می‌رسد که در هیئت نظارت استانی تائید شوند چراکه هماهنگی و تفاهمی بسیار محکمی بین هیئت‌های نظارت شهرستانی و استانی وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه با توجه به نوع گزارش‌ها و عملکرد داوطلبین، تغییرات به حداقل می‌رسد، افزود: تلاش‌ها بر این است تا مجدداً افرادی که رد صلاحیت شده‌اند پایش و بررسی شوند تا حقی از کسی ضایع نشود اما این بررسی‌ها با آنچه درگذشته انجام می‌شده بسیار متفاوت است.

سخنگوی هیئت نظارت بر ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گیلان در پاسخ به اینکه در برخی از شهرها تعداد رد صلاحیت شدگان بسیار زیاد بوده و احتمال انحلال شوراها وجود دارد، خاطرنشان کرد: در هیئت نظارت بر ششمین دوره انتخابات شوراها صرفاً بر اساس قانون عمل شده و اصل را بر صلاحیت و سلامت داوطلبان قرار داده‌ایم و به موضوع انحلال شوراها پرداخته نشده است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=7934

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

فرمانده انتظامی رشت از کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت خارجی قاچاق به ارزش حدود ۸ میلیارد تومان در بخش خشکبیجار این شهرستان خبر داد.

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.