♥0

گیلان از استان‌های پیشرو در ورزش کشور است

  • کد خبر : 24418
  • ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۷
گیلان از استان‌های پیشرو در ورزش کشور است

وزیر ورزش و جوانان گفت: گیلان یکی از استان‌های پیشرو و راهبردی در ورزش کشور محسوب می‌شود و از دیرباز در این حوزه مطرح بوده و ورزشکاران نام‌آوری نیز در عرصه کشوری وبین المللی داشته و دارد.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان گفت: مرحوم محمود نامجو چهره ماندگار ورزش کشور گیلانی بود و این خطه علاوه بر داشتن ورزشکاران بسیار خوب در رشته‌های مختلف ورزشی از جمله رزمی، قایقرانی و … در فوتبال نیز بازیکنان بسیار ارزنده‌ای به ورزش کشور معرفی کرده است.

وی ادامه داد: امروز نیز در جریان دیداربا استاندار و مجمع نمایندگان گیلان گزارش خوبی در این حوزه داده شد که بیانگر آن است برای توسعه ورزش در گیلان علاوه بر تلاش بسیار خوب مدیرکل این استان، استاندار و نمایندگان مردم در مجلس نیز زحمات زیادی کشیده اند.

وزیر ورزش و جوانان به دغدغه‌های ورزشی گیلان نیز اشاره و بیان کرد: این دغدغه‌ها و نیاز‌های ورزشی استان توسط استاندار و نمایندگان مجلس مطرح شد و گزارش مدیرکل ورزش هم ارائه شد که همه این موارد مورد رسیدگی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سجادی به طرح نیازسنجی ورزش گیلان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: باید از سوی مسئولان ارشد استان و نیز مدیران حوزه ورزش این نیازسنجی انجام و به ما ارائه شود تا بتوانیم نیاز‌های ضروری ورزشی این استان را تا حد ممکن برطرف کنیم.

وی اضافه کرد: در بخش جوانان نیز با معاونت امور جوانان اداره ورزش گیلان ارتباط خوبی وجود دارد و برنامه‌های این حوزه نیز به نحو مطلوبی پیگیری می‌شود تا در این بخش فعالیت‌های بیشتر و مثمرثمری انجام شود.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر توجه به ورزش‌های بومی، محلی گیلان اظهار کرد: کشتی گیله‌مردی یکی از ورزش‌های سنتی و بومی منطقه و معروف در کشور است و خوشبختانه این خطه در این بخش جایگاه ویژه‌ای در ورزش کشور دارد.

سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان روز پنجشنبه برای بازدید از چند پروژه نیمه‌تمام و همچنین به بهره‌برداری رساندن سه پروژه ورزشی سفری یک روزه به گیلان داشت.

سجادی هنگام ورود به رشت در مزار شهدای این شهرستان حضور یافت و با آرمان‌های شهدای گرانقدر تجدید میثاق بست، سپس وزیر ورزش و جوانان با استاندار گیلان دیدار کرد و پس از آن نیز، در مجمع نمایندگان گیلان حضور یافت.

بازدید از ورزشگاه‌های شهید عضدی و سردارجنگل رشت و ورزشگاه زنده یاد سیروس قایقران بندرانزلی، افتتاح چمن مصنوعی فوتبال شهرستان‌های شفت و صومعه سرا و افتتاح خانه کشتی شهید رجبی‌مقدم بندرانزلی، از دیگر برنامه‌های سفر یکروزه وزیر ورزش و جوانان به استان گیلان است.

در بازدید وزیر ورزش و جوانان از ورزشگاه‌ها و افتتاح پروژه‌های ورزشی گیلان، اسدالله عباسی استاندار گیلان، تعدادی از نمایندگان مردم شهر‌های مختلف گیلان در مجلس شورای اسلامی، تعدادی از اعضای شورای اسلامی رشت، جهانبخش آرمان مدیرکل ورزش و جوانان گیلان و سایر مسئولان ورزشی این استان حضور داشتند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=24418

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.