♥0

مساجد در این ایام تعطیل نمی شود

  • کد خبر : 2389
  • ۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۴
مساجد در این ایام تعطیل نمی شود

نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: در برگزاری نمازجمعه طبق مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا عمل می کنیم زیرا سلامتی از امنیت بالاتر است و همه مسئولان در مقام حفظ سلامتی برای مردم هستند.

 به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ آیت الله رسول فلاحتی امروز در خطبه‌های نمازجمعه رشت با توصیه همگان به تقوای الهی اظهار کرد: امروز مصادف با سالروز ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی است.
وی به سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع) در سه شنبه هفته آینده اشاره کرد و افزود: این دوره اوج انحراف‌های فکری محسوب می‌شود و امام حسن عسکری (ع) پاسخگوی شبهات بود و مسلمانان را در مسیر نگه داشت.
امام جمعه رشت با بیان اینکه پنجم آذرماه مصادف با سالروز تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام (ره) در سال ۱۳۵۸ است، تصریح کرد: بسیج به معنای پیشرو بودن در همه عرصه‌های زندگی است.
آیت الله فلاحتی، بسیجیان را در همه عرصه‌ها فعال دانست و بیان کرد: از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون در هر صحنه‌ای که بسیج حضور داشت، پیروز بودیم و هر جا از بسیج غافل شدیم، چیزی نصیب ما نشد.
وی به سالروز وفات حضرت معصومه (س) در ششم آذر ماه اشاره کرد و گفت: به برکت هجرت فاطمه معصومه (س) به قم، این شهر جایگاه شیعه شده است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به آغاز نهضت امام خمینی (ه) از قم، خاطرنشان کرد: امام (ره) با انقلاب اسلامی دنیا را متحول کرد و امروزه تمام قدرت‌های سلطه‌گر جهانی در برابر ملت ایران زانو زده و ذلیل شده اند.
آیت الله فلاحتی به مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر تعطیلی دو هفته‌ای به منظور جلوگیری از شیوه ویروس کرونا در کشور اشاره کرد و یادآور شد: بیشترین رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی توسط نمازگزاران و مردم مومن انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه مردم خوب گیلان به ویژه رشت در تمام شرایط نمازجمعه را رها نکردند، اظهار کرد: در برگزاری نمازجمعه طبق مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا عمل می‌کنیم زیرا سلامتی از امنیت بالاتر است و همه مسئولان در مقام حفظ سلامتی برای مردم هستند.
امام جمعه رشت بر پخش اذان سه وقت از مساجد تاکید کرد و افزود: مقام معظم رهبری فرمودند که مردم نباید از دعا فاصله بگیرند بنابراین بهترین مکان دعا مساجد هستند.
آیت الله فلاحتی با اشاره به اینکه مساجد در این ایام تعطیل نمی‌شود، بیان کرد: حتی اگر نماز جماعت در مساجد اقامه نشود اما مردم برای پرسش‌های دینی به ائمه جماعات مراجعه می‌کنند بنابراین مساجد در سه وقت باید باز باشد.
نماینده ولی فقیه در گیلان همچنین پیرامون سبک زندگی اسلامی، خاطرنشان کرد: یکی از اموری که موجب می‌شود انسان در مبارزه با خواسته درونی مقهور شیطان نشود، استمداد از خدای تبارک و تعالی است.
وی، شهوت و خواسته‌های نفسانی را برای انسان سم کشنده خواند و گفت: انسان دائم باید از خدای متعال کمک بخواهد تا او را از خواسته‌های درونی‌اش حفظ کند.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=2389

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

فرمانده انتظامی رشت از کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت خارجی قاچاق به ارزش حدود ۸ میلیارد تومان در بخش خشکبیجار این شهرستان خبر داد.

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.