♥0

مردی شکلات و پاستیل خرید، زنش درخواست طلاق داد

  • کد خبر : 40901
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
مردی شکلات و پاستیل خرید، زنش درخواست طلاق داد

مرد خانواده درخصوص زندگی مشترک خود به قاضی گفت: همسر من انگار دنبال بهانه است. وگرنه چه کسی به‌خاطر شکلات و پاستیل دعوا راه می‌اندازد؟

مرد جوان وقتی برای خانه‌ا‌ش شکلات و پاستیل می‌خرید، هرگز تصورش را نمی‌کرد که به‌خاطر این موضوع جنجال بزرگی در انتظارش باشد. همسرش که رژیم داشت و خوردن شیرینی‌‌جات را حذف کرده بود، پس از این اقدام شوهرش با او درگیر شد؛ درگیری‌ای که درنهایت به دادگاه خانواده کشید و مردجوان مجبور شد مقابل قاضی دادگاه خانواده درخصوص خرید شکلات و پاستیل توضیح دهد.

مرد خانواده درخصوص زندگی مشترک خود به قاضی گفت: همسر من انگار دنبال بهانه است. وگرنه چه کسی به‌خاطر شکلات و پاستیل دعوا راه می‌اندازد؟ همسرم چون رژیم گرفته، خوردن شکلات و شیرینی راممنوع کرده! در صورتی که من دوست دارم با چایی شکلات بخورم ولی او این موضوع را نمی‌فهمد. خودخواه است ومی‌خواهد حرف حرف خودش باشد. چرا من باید زندگی‌ام را براساس خواسته او جلو ببرم؟! چون شکلات نمی‌خورد، من هم نباید شکلات بخورم؟! می‌توانست بدون جاروجنجال و دعوا این موضوع را حل کند. چون خیلی مسأله بی‌اهمیت و بچگانه‌ای بود. من آن شب فقط کمی شکلات خریدم تا در خانه بخورم ولی او چنان جنجالی به‌پا کرد که تصمیم گرفتم برای همیشه به زندگی با او پایان دهم.

همسر این مرد در ادامه به قاضی گفت: آقای قاضی! پنج سال است با سامیار زندگی می‌کنم ولی در این مدت یک‌بار هم ندیدم با من همدلی و همراهی کند. مرتب لجبازی می‌کند. هرکاری می‌گویم برعکسش را انجام می‌دهد. هیچ‌وقت مرا برای انجام کاری تشویق نکرده. برعکس بارها مرامسخره کرده وبه بازی گرفته. این‌بارکه می‌خواستم رژیم بگیرم، باز نسبت به این موضوع بی‌اهمیت بود. حتی مرا تشویق هم نکرد. من علاقه شدیدی به شیرینی وشکلات داشتم. برای همین می‌خواستم این عادت را ترک کنم. سلامتی‌ام داشت به‌خطر می‌افتاد. تا این‌که در کمال ناباوری شوهرم یک شب با کلی پاستیل و شکلات به خانه آمد. از این رفتارش خیلی ناراحت شدم. باورم نمی‌شد چنین کاری با من کرده باشد. درصورتی‌که او خیلی هم شکلات‌خور نیست. فقط گاهی با چایی شکلات می‌خورد، که می‌توانست به‌خاطر من این‌کار را نکند. حداقل می‌توانست برای خانه شکلات نخرد. من که به او نگفتم اصلا شکلات و شیرینی نخور. حداقل به تصمیم من احترام می‌گذاشت و برای خانه شکلات و پاستیل نمی‌خرید. این بار خیلی ناراحت شدم. از این‌که شوهرم به‌عنوان همدم و شریک زندگی‌ام تا این اندازه نسبت به من بی‌تفاوت است خسته شدم. درصورتی‌که توقع داشتم شوهرم مرا تشویق به ادامه رژیم کند تا سلامتی‌ام به خطر نیفتد ولی او با من لجبازی کرد و باعث شد زندگی‌مان نابود شود. دیگر نمی‌خواهم در کنار او زندگی کنم. این دلیل باعث شد تصمیم به جدایی از این مرد بگیرم.

در ادامه، قاضی دادگاه خانواده دلیل این زوج برای جدایی را کافی ندانست و زن و شوهر جوان را به مرکز مشاوره فرستاد تا شاید اختلافات‌شان حل شود.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=40901

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.