♥0

لزوم تقویت زیرساخت‌های درمانی، خدمات اجتماعی و مناسب‌سازی فضای شهری در خدمت سالمندان

  • کد خبر : 45390
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
لزوم تقویت زیرساخت‌های درمانی، خدمات اجتماعی و مناسب‌سازی فضای شهری در خدمت سالمندان

استاندار گیلان گفت: ارتقای کیفیت زندگی سالمندان اولویت مهم استان در حوزه‌ی مسایل اجتماعی است.

هادی حق شناس با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۱۲ درصد جمعیت گیلان بالای ۶۵ سال سن دارند، گفت: دستگاه‌های اجرایی موظفند با تقویت زیرساخت‌های درمانی، خدمات اجتماعی و مناسب‌سازی فضای شهری، کیفیت زندگی سالمندان را به طور جدی ارتقا دهند.

وی افزود: معیار زندگی شهری مطلوب صرفاً سلامت جسمی و روانی نیست، بلکه کیفیت زندگی، رفاه و رضایت‌مندی اجتماعی هم باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

استاندار گیلان با بیان اینکه جمعیت سالمندی در گیلان روندی افزایشی دارد، گفت: دستگاه‌های اجرایی متناسب با این تغییر جمعیتی، برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند داشته باشند.

استاندار گیلان در ادامه هدف اصلی تشکیل شورای اجتماعی استانداری را شناسایی و اتخاذ راهکار‌های ارتقای کیفیت زندگی سالمندان با بهره گیری از نظرات صاحب تحقیق و اندیشه عنوان کرد و افزود: این مهم در قالب اولویت‌های حوزه‌ی بهداشت و درمان، مناسب سازی مبلمان شهری، خدمات فرهنگی و اجتماعی تعریف می‌شود و هر دستگاه باید بر اساس شرح وظایف قانونی خود، برای اجرای تکالیف محوله اقدام کند.

هادی حق‌شناس با اشاره به گردشگرپذیر بودن گیلان، افزود: در ایام تعطیلات و فصل مسافرت، با افزایش تقاضا برای خدماتی مانند دیالیز مواجه هستیم، از این‌رو تقویت زیرساخت‌های درمانی و اجتماعی استان یک ضرورت انکارناپذیر است.

وی در پایان یکی از اهداف دولت را مدیریت روند سالمندی در کشور دانست و گفت: اگر امروز برای مدیریت روند سالمندی در استان برنامه‌ریزی نکنیم، در آینده با چالش‌های جدی‌تری روبه رو خواهیم شد، لذا هدف شورای اجتماعی استان، ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان به ویژه سالمندان است.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=45390

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

فرمانده انتظامی رشت از کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت خارجی قاچاق به ارزش حدود ۸ میلیارد تومان در بخش خشکبیجار این شهرستان خبر داد.

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.