♥0

روز پنجشنبه در گیلان عزای عمومی اعلام شد

  • کد خبر : 37157
  • ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
روز پنجشنبه در گیلان عزای عمومی اعلام شد

به دنبال درگذشت آیت الله محفوظی فردا پنجشنبه، ۲۲ شهریور ماه در استان گیلان از سوی نماینده ولی فقیه عزای عمومی اعلام شد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه رشت در پی رحلت آیت الله عباس محفوظی، به منظور تجلیل و تکریم از این عالم ربانی، روز پنجشنبه ۲۲ شهریور را در این استان عزای عمومی اعلام کرد.

نماینده ولی فقیه در استان گیلان در پیامی، درگذشت مرجع تقلید گیلانی، از شاگردان و همراهان نهضت حضرت امام راحل (ره)،عالم عامل و متخلق و وارسته حضرت آیت الله محفوظی را تسلیت گفت.

متن پیام بدین شرح است:

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ”

خبر ارتحال عالم ربانی، یار دیرین حضرت امام خمینی (ره)،مرجع تقلید گیلانی و از اساتید حوزه علمیه قم، حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ عباس محفوظی موجب تأسف و تألم فراوان گردید.

آن مرد بزرگ و الهی سراسر عمر با عزت و پربرکت خود را در مسیر روشن اعتلای اسلام و آموزه ها و ارزش های آن و اهداف بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به کار بست و سرمنشاء ثمرات ارزشمند و برکات فراموش نشدنی بود که تجلی آن در تربیت شاگردان فراوان نمود عینی دارد.

اینجانب این ضایعه بزرگ را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی)، حوزه های علمیه، ملت شریف ایران و مخصوصاً مردم شریف گیلان، جامعه علمی کشور، بیت معظم و شاگردان و علاقه مندان ایشان تسلیت عرض نموده و ضمن اینکه فردا پنج شنبه را در استان گیلان عزای عمومی اعلام می کنم و برای روح ملکوتی آن عالم ربانی رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر و اجر جزیل مسالت می نمایم.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=37157

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت قاچاق در رشت

فرمانده انتظامی رشت از کشف ۵۷ دستگاه کولر اسپیلت خارجی قاچاق به ارزش حدود ۸ میلیارد تومان در بخش خشکبیجار این شهرستان خبر داد.

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.