♥0

رئیس شورای شهر تهران: بر مناطق گردشگری شمال نظارت شود

  • کد خبر : 2456
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
رئیس شورای شهر تهران: بر مناطق گردشگری شمال نظارت شود

رئیس شورای شهر تهران گفت : از ستاد کرونای مازندران و گیلان درخواست داریم که نسبت به تعطیل بودن رستوران‌ها، فروشگاه‌ها و مناطق گردشگری شمال نظارت ویژه‌ای داشته باشند تا افرادی که به شمال مسافرت کرده‌اند، مجبور به اقامت در اماکن مسکونی خود باشند.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ محسن هاشمی در جلسه شورای اسلامی شهر تهران، با بیان اینکه از ستاد ملی کرونا، بابت تصمیم هرچند دیرهنگام برای تعطیلی تشکر می‌کنیم، اظهار کرد: تصمیم دولت، تنها بخشی از اقدامات لازم برای متوقف کردن روند رو به رشد آمار ابتلا به کرونا در کشور است و بخش مهم‌تر لزوم رعایت کردن مسائل از سوی مردم است که اصناف در تهران به صورت نسبی در روز نخست این تعطیلی را رعایت کردند.

وی ادامه داد: بخش منفی موضوع نیز افزایش مسافرت شهروندان تهران در روزهای قبل از تعطیلی به شمال است که از همین جا از ستاد کرونای مازندران و گیلان درخواست داریم که نسبت به تعطیل بودن رستوران‌ها، فروشگاه‌ها و مناطق گردشگری شمال نظارت ویژه‌ای داشته باشند تا افرادی که به شمال مسافرت کرده‌اند، مجبور به اقامت در اماکن مسکونی خود باشند، در غیر این صورت اگر با افزایش تردد در مناطق گردشگری، سلامت استان‌های شمالی به خطر افتاد با بازگشت این افراد به تهران هم شاهد موج جدیدی از ابتلا به کرونا خواهیم بود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه انتظار افکار عمومی از مسئولان وزارت بهداشت و ستاد کرونا در این شرایط، همگرایی و انسجام است، تصریح کرد: طرح موضوعات اختلافی در رسانه‌ها، موجب آسیب دیدن اعتماد عمومی به تصمیمات و کفایت مسئولان وزارت بهداشت می‌شود و مناسب است که این اختلافات در جلسات کارشناسی و در صورت لزوم با فصل الخطاب بودن تصمیم رئیس جمهور و رئیس ستاد ملی کرونا حل شود.

وی تاکید کرد: اجرای تعطیلی چندروزه، راه حل مساله نیست بلکه فرصتی را به مسئولان برای اندیشیدن تمهیدات لازم جهت اقدامات اصولی می‌دهد و مهمترین این اقدامات در تهران، تقویت سیستم حمل ونقل عمومی برای کاهش ازدحام پس از تعطیلات است.

هاشمی تصریح کرد: با آغاز فصل سرما و پدیده وارونگی دما، ماندگاری و شیوع ویروس در فضای بسته و حتی باز افزایش می‌یابد و مدیریت شهری از آغاز بحران کرونا تا کنون نه تنها یک ریال از اعتبارات ستاد ملی کرونا دریافت نکرده است، بلکه در تخصیص اعتبارات مصوب مربوط به اوراق مشارکت و سهم مالیات ارزش افزوده هم با چالش‌هایی مواجه شده‌ایم.

هاشمی با بیان اینکه برای مهار این بحران فراگیر و جهانی، مدیریت جزیره‌ای و سلیقه‌ای موفق نخواهد بود، گفت: باید با همگرایی و اجماع و استفاده از همه توان و ظرفیت کشور راه عبور از مشکلات را هموار کنیم، اما مدیریت شهری تهران تاکنون نه تنها همراهی و حمایتی را از دستگاه‌های مختلف احساس نکرده بلکه با چالش‌ها و مشکلات جدیدی نیز مواجه شده است که امیدواریم با توجه ویژه مسئولان به‌ویژه سران قوا، مشکلات تهران در این حوزه ساماندهی شود.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=2456

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.