به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از بهره برداری ۱۸ طرح سرمایه گذاری در حوزه های تولیدی – صنعتی ، زیرساخت های بندری و گردشگری در ارتباط تصویری با دکتر حسن روحانی رییس جمهور ، با سرمایه گذاری ۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی و اشتغالزایی مستقیم برای ۴۷۰ نفر و غیر مستقیم برای بیش از ۷۰۰ نفر، فردا ۲۵ دی ماه خبر داد.
محمد ولی روزبهان با بیان اینکه بخش خصوصی بیشترین سهم را در اجرای این طرح ها دارد افزود : ۴ طرح سرمایه گذاری در مجتمع بندری کاسپین شامل اسکله شماره ۱۳ به همراه زیرساخت های پسکرانه آن یعنی انبار سرپوشیده ۵ هزار متر مربعی و پسکرانه یک هکتاری و مخزن روغن ۷ هزار تنی است که در قالب قرارداد BOT منعقده میان این سازمان و سرمایه گذار بخش خصوصی شرکت محور طلایی کاسپین، به صورت رسمی در مدار ارائه خدمات قرار می گیرند .
وی گفت: مخازن ۶ هزار تنی روغن خام هم در قالب قرارداد BOT اداره کل بنادر و دریانوردی استان و شرکت آگرو ، با سرمایه گذاری ۱۷۰ میلیارد ریالی به بهره برداری خواهد رسید.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی همچنین با اشاره به لزوم تقویت اقتصاد دریامحور گفت: افزایش تعداد اسکله های مجتمع بندری به ۴ پست ، ارتقای توان و ظرفیت خدمات بندری منطقه برای فعالان بخش خصوصی و ظرفیت سازی برای سرعت بخشیدن به فرایندهای تخلیه و بارگیری، تأمین کالاهای اساسی و مواد اولیه بیشتر برای واحدهای تولیدی منطقه و کشور، سبب افزایش صادرات کالاهای تولیدی به بازارهای حوزه خزر و اوراسیا خواهد بود.
محمد ولی روزبهان در ادامه افزود : همچنین بلوک B مجتمع مسکونی طاووس با ۲۵۶ واحد مسکونی و فاز نخست مجتمع پردیس تجاری و خدماتی با مجموع سرمایه گذاری ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی توسط شرکت انبوه سازان زرین منطقه آزاد انزلی، فردا در ارتباط تصویری با رییس جمهور به بهره برداری خواهد رسید.
وی بابیان اینکه ۱۰ طرح تولیدی- صنعتی شامل شروع به کار ۶ طرح سرمایه گذاری جدید و افتتاح ۴ طرح توسعه ای در واحدهای تولیدی فعلی هم در ارتباط تصویری با رییس جمهور به بهره برداری می رسد افزود: این طرح های صنعتی با سرمایه گذاری بیش از ۷۶۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی و به کارگیری نیروهای متخصص، بخش عمده نیاز کشور در زمینه های مختلف را تامین می کند و با ارائه تولیدات باکیفیت مانع از خروج ارز و واردات خواهند شد .
رییس هیأت مدیره سازمان منطقه آزاد انزلی به بهره برداری ۲ مجتمع مسکونی نیز اشاره و خاطرنشان کرد : فاز نخست شامل ۲ مجتمع مسکونی و گردشگری با سرمایه گذاری ۷۵۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی ست .
بهره برداری از ۱۸ طرح سرمایه گذاری با دستور رییس جمهور
فردا ۲۵ دی ، ۱۸ طرح سرمایه گذاری در منطقه آزاد انزلی در ارتباط تصویری با رییس جمهور افتتاح می شود.
- ارسال توسط : گیلان پیشرو
- 273 بازدید
- بدون دیدگاه




















