♥0

استاندار: درآمدهای مالیاتی، پشتوانه توسعه گیلان است

  • کد خبر : 2371
  • ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
استاندار: درآمدهای مالیاتی، پشتوانه توسعه گیلان است

نماینده عالی دولت در گیلان ارتقاء فرهنگ مالیاتی در جامعه را موضوعی با اهمیت خواند و با تأکید بر لزوم همکاری همه اقشار در این زمینه، گفت که درآمدهای مالیاتی پشتوانه توسعه استان است.

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛ دکتر ارسلان زارع امروز (پنجشنبه) در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که سیدعلی‌آقازاده یکی از نمایندگان مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت؛ به تحقق یک‌هزار و ۷۲ میلیون تومان درآمد مالیاتی در استان طی هفت‌ماه امسال اشاره و خاطرنشان کرد: حدود ۳۰ درصد از این میزان را دریافت معوقات مالیاتی تشکیل می دهد.

وی گیلان را در زمره استان‌های پیشتاز کشور در تحقق درآمدهای مالیاتی عنوان و اضافه کرد: تحقق این درآمد در توسعه استان نیز نقش قابل توجهی دارد.

دکتر زارع با یادآوری پرداخت کمک نقدی ۱۸۶ میلیارد تومانی به شهرداری ها و دهیاری های استان طی سالجاری گفت: سهم شهرداری رشت از این میزان ۵۶ میلیارد تومان بوده که به طور عمده در جهت اجرای طرح های مرتبط با عمران و آبادانی شهری بوده است.

وی ارتقاء فرهنگ مالیاتی در جامعه را با اهمیت خواند و بر لزوم همکاری همه اقشار به ویژه کارآفرینان، صاحبان مشاغل و بخش خصوصی در پرداخت معوقات مالیاتی تاکید کرد و افزود: باید کوشید تا استان از منافع اجرای این سیاست به خوبی بهره مند شود.

 دکتر زارع در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم مستندسازی اموال غیرمنقول دستگاه ها و تبدیل اسناد دفترچه ای به اسناد تک برگی در راستای اجرای طرح جامع حدنگاری (کاداستر) و تکالیف قانونی آن تاکید کرد و گفت: همه مدیران دستگاه‌های اجرایی دولتی و حتی مدیران نهادهای خصوصی، باید در جهت اجرای این مهم هرچه زودتر نسبت به دریافت سند تک‌برگی اموال و یا رفع مشکلات احتمالی در بخش اسناد مالکیتی اموال غیرمنقول اقدام کنند.

وی حفظ و صیانت از اموال و املاک دولتی را وظیفه اصلی مدیران دستگاه های اجرایی خواند و از آنان خواست تا در حراست از بیت المال کوشا باشند.

نماینده عالی دولت در استان همچنین به ضرورت ثبت نام سهامداران در سامانه سجام (سامانه جامع اطلاعات مشتریان) برای تشکیل هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری استانی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر ۱۰درصد از سهامداران نسبت به ثبت نام اقدام کرده اند که برای تشکیل مجمع عمومی باید این میزان به ۵۰ درصد برسد و لازم است اجرای این مهم اطلاع رسانی شود.

وی به اداره‌کل فناوری ارتباطات و اطلاعات استان نیز تأکید کردکه به سبب ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی و جلوگیری از شکل گیری اجتماعات، علاوه بر دفاتر پیشخوان دولت، زمینه ثبت نام غیرحضوری سهامداران را فراهم سازد.

استاندار گیلان در خاتمه سخنانش با اشاره به اهمیت اجرای بسیاری از طرح های توسعه ای با مشارکت بخش خصوصی ، این مهم را موضوعی مورد تأکید در سند توسعه کشور و برنامه ششم ذکر و اضافه کرد: برای تعالی کشور باید بخش خصوصی در کنار بخش دولتی قرار گرفته و از ظرفیت سرمایه گذاران به بهترین شکل، استفاده شود.

در این جلسه گزارش عملکرد درآمدهای مالیاتی استان و پیش بینی آن برای سال ۱۴۰۰ توسط مدیرکل امور مالیاتی استان ارائه شد.

لینک کوتاه : https://gilanpishro.ir/?p=2371

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

گزارش خبری از نگاه دوربین شما

۰۶
خرداد
مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

مشکلات یکی از شهروندان منطقه حمیدیان رشت در خصوص عدم رسیدگی برای جمع آوری زباله و تجمع آلودگی ها

۲۲
دی
آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

آتش سوزی مهیب در جنگل های حیران

به گزارش پایگاه خبری گیلان پیشرو؛آتش سوزی گسترده ای که از ساعت ها پیش‌ در مرز ایران و‌ جمهوری آذربایجان در حال وقوع است ازسمت جمهوری آذربایجان به سمت گیلان در حرکت است.

گزارش ویژه

۰۹
آذر
بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

بازار داغ تاکسی‌ های اینترنتی بی قید و بند

مخاطب زیاد تاکسی‌های اینترنتی باعث شده که قیمت گذاری‌ها نجومی شود و رانندگان هم از حق و حقوقی بهره‌مند نشوند.

۲۹
شهریور
دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

دوردور با مازاراتی و بنز اجاره‌ای در تهران | رنت روزانه خودرو از ۷ تا ۱۵ میلیون تومان

قیمت خودروهای داخلی همچنان در مسیر گرانی و خرید خودروهای‌خارجی هم برای بسیاری به رویایی‌دست‌نیافتنی تبدیل شده‌است. در این‌میان برخی‌جوانان و افراد برای پیشبرد کسب‌ و کارشان یا دوردورکردن با خودروهای‌ لاکچری‌ و لوکس به‌ سراغ‌«اجاره»‌ یا «رنت» خودرو می‌روند و میلیون‌ها تومان بابت آن می‌پردازند.

۱۰
شهریور
شیوع پدیده گراز خوری

شیوع پدیده گراز خوری

گراز هم مانند سایر گونه‌های حیات‌وحش به دست انسان شکار می‌شود و بهانه این شکار، بیشتر جلوگیری از تخریب باغ‌ها و مزارع است حال آنکه خوردن گوشت این حیوان هم به دلایل قبلی اضافه شده است.

گیلان پیشرو در شهرستانها

آخرین اخبار

۰۹
مهر
۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

۸۱۵ هزار بیمه شده روستایی در گیلان، تحت پوشش پزشک خانواده

مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: ۸۱۵ هزار گیلانی بیمه شده در استان را روستاییان تشکیل می‌دهند که از طریق پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات پزشکی را دریافت می‌کنند.

۰۹
مهر
آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

آغاز برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان

رییس جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه برداشت نوبرانه انار از باغات گیلان آغاز شده است، گفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۴هزار و ۳۰۰تن انار از باغات این استان برداشت شود.

۰۷
مهر
دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

دانشجوی گیلانی، نجاتبخش بیماران نیازمند پیوند

اعضای بدن محمدامین یوسف‌زاده، دانشجوی اهل رشت با رضایت خانواده ایثارگرش به بیماران نیازمند اهدا شد.